Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Hoezo, wij kunnen niet autorijden?

9 van de meest voorkomende misverstanden over vrouwen

Vrouwen laten geen boeren en blijkbaar ruiken onze scheetjes naar rozen. Toch zijn dit niet de enige misverstanden over vrouwen die de ronde doen. Ontdek hier de negen meest voorkomende.

1. Vrouwen drinken geen bier

Ga samen met je vriend op café en bestel eens een cocktail en een glas bier. Sowieso krijg jij de cocktail voor je neus terwijl je eigenlijk een frisse pint had besteld. Dat deze theorie meer dan klopt, blijkt uit volgend filmpje van Jupiler.
 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_c9OsGKGA4TQ][/sm-rambla-embed]

De favoriete bieren van de Flairredactrices zijn trouwens een Leffe Ruby, Cubanisto en een Corona. Wist je trouwens dat een Corona en een Stella zowel door mannen als vrouwen wordt gedronken? Hoegaarden Radler is dan weer iets wat vooral een vrouwelijk publiek aantrekt. Onze mannen kiezen op hun beurt volop voor een Leffe Royale.

 

Ontdek hier hoe je het perfecte pintje tapt !

 

2. Vrouwen weten niks over voetbal

Vrouwen weten niks over voetbal? Think again. In de film She’s The Man bewijst Amanda Bynes dat ze haar mannetje kan staan op een voetbalveld. Ze kruipt voor de gelegenheid in de huid van het personage Viola Davis. Als de voetbalploeg op haar school opgedoekt wordt, doet ze auditie bij een ander team. Omdat meisjes niet toegelaten zijn, doet Viola zich voor als haar broer. En wat blijkt? In no time is ze een ster op het veld.
 

voetbal

3. Vrouwen kunnen niet autorijden

Fout! Uit een onderzoek van het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid blijkt dat vrouwen betere chauffeurs zijn dan mannen. Zo kruipen vrouwen minder snel achter het stuur als ze gedronken hebben en veroorzaken we ook minder ongevallen dan mannen. Benieuwd wat we nog beter doen dan mannen in het verkeer? Klik dan snel hier.
 

4. Vrouwen kunnen geen kaartlezen

De ruimtelijke skills van mannen zijn dan misschien wel beter ontwikkeld, maar geen enkele man kan de gps verslaan. Pssst: vrouwen zijn wél beter in de weg onthouden.
 

sorry not sorry

5. Vrouwen kunnen niet rekenen

In onze all time favorite movie bewijst actrice Lindsay Lohan dat vrouwen wel degelijk kunnen rekenen. Ze speelt in de film Mean Girls het personage Cady Heron. Ze sluit zich aan bij de mathletes en zorgt er zelfs voor dat ze het kampioenschap winnen.
 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_3SFaiiOGX7M][/sm-rambla-embed]
 

6. Vrouwen hebben een laag libido

Of we het nu alleen doen of met z’n tweetjes, vrouwen hebben he-le-maal geen laag libido. Zo heeft maar liefst 87% van de vrouwen soloseks. Dit blijkt uit onze grote soloseksenquête. Bovendien denkt zelfs een kwart van de vrouwen aan seks tijdens het huishouden.
 

7. Vrouwen zijn altijd emotioneel

We kunnen niet ontkennen dat we soms een traantje laten, maar uit een onderzoek blijkt dat vrouwen altijd beter uit een break-up komen. Meteen na de breuk hebben we het fysiek en emotioneel even moeilijk, maar geef ons even tijd en we zijn weer on top of the world. Bij mannen daarentegen gaat het net bergaf. Sorry boys, maar ook hier hebben jullie ongelijk.
 

8. Vrouwen kijken alleen maar naar romantische komedies

Wij vrouwen kijken heus niet alleen naar zeemzoete films. Zo keken wij op de redactie samen naar de trailer van de film Goodnight Mommy. Het was een beetje eng – de blik op onze gezichten zegt genoeg – maar we hebben hem toch mooi uitgekeken.

trailer

9. Vrouwen weten niks van technologie

Wat blijkt? Zelfs Ryan Gosling begrijpt een gecompliceerde IKEA-handleiding niet. Het ligt dus niet aan onze linkerhanden. Ook zijn er duidelijk een heleboel girl geeks aanwezig, want jullie lazen massaal over de nieuwe iPhone en de nieuwe Smart Ring.

 

Dit artikel is een samenwerking tussen Flair & ABinBev

FLAIR STORIES