Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De hotste haarkleur voor 2015: ronze

Het is niet echt bruin, maar ook net geen rood. The best of both worlds, dus. Ontdek de nieuwe haarkleur van 2015: ronze. Sorry, blondines en brunettes, 2015 wordt het jaar van de redheads.

Vorig seizoen had je ‘bronde’, een combinatie van bruine lokken en een aantal blonde highlights. De nieuwe trend combineert het beste van bruin en rood. Verschillende celebs, zoals Emma Stone, zijn al gespot met deze haarkleur. De tint is namelijk ideaal voor natural redheads die graag een iets warmere en intensere kleur willen. Het geeft ook een net iets ander effect dan een balayage, lees: meer schakeringen, meer warme elementen en een rijker resultaat.

 

Twijfel je of de kleur iets voor jou is? Ben je net zoals Julianne Moore en Jessica Chastain gezegend met een porcelain skin? Dan is dit een ideale haarkleur voor jou. Zeker als je blauwe of groene ogen hebt, zal de kleur je prachtig staan.

 

Hoe hou je je haarkleur mooi en stralend? Net zoals bij alle haarkleuringen vervaagt deze tint ook na een aantal wasbeurten. Om je kleur toch levendig te houden, kies je het best voor een shampoo voor gekleurd haar. Zo blijven de verschillende nuances goed zichtbaar, wat net hét kenmerk is van deze coupe.

 

Lees ook:

12 dingen die alleen redheads begrijpen

7 haarkleurtips die je moet gelezen hebben

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '