Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Mmmm!

We Love Bread: easy peasy chocoladebrood met homemade Nutella (+ACTIE!)

Flair & Aveve
We love bread. De geur van versgebakken brood? Daar loopt het water ons automatisch van in de mond. Al vinden we zelf brood bakken een beetje te omslachtig... Of toch niet? Redactrice Robine toont je drie weken lang elke maandag hoe je eenvoudig je eigen broodjes kan bakken. Mmmm!

Brood bakken hoeft niet enkel een doordeweekse bezigheid voor gesettelde huisvrouwen en gepensioneerde oma's te zijn. Wat je zelf doet, doe je naar onze bescheiden mening nog steeds beter. Move over, bakkertje! Wij maken ons brood vanaf nu lekker zelf én lekker simpel.

 

Redactrice Robine toont jullie drie maandagen lang op welke manieren je je eigen broodjes kan bakken. Een broodmachine hanteren, je deeg zelf kneden en je eigen broodbeleg prepareren... She does it all!

 

We beginnen deze week met een receptje voor echte zoetekauwen. Wat dachten jullie van double chocolate pleasure? Vandaag besmeren we ons eigen versgebakken chocoladebrood lekker met homemade Nutella. Moet kunnen!

 

br

 

Dit hebben we nodig voor het chocoladebrood:

 

  • 500 g All-in Zoet Wit Brood van AVEVE
  • 150 g bakvaste chocoladedruppels (Wil je een wit brood met chocoladestukjes? Dan leg je de chocoladedruppels op voorhand best een uurtje in de diepvries)
  • 270 ml water
  • 4 g droge gist

 

Dit hebben we nodig voor de homemade Nutella:

 

  • 150 g geroosterde hazelnoten
  • 340 g melkchocolade
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 3 eetlepels bloemsuiker
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • een half koffielepeltje vanillearoma
  • snufje zout

 

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

FLAIR STORIES