8 August 2016
Bijgewerkt: 20 September 2021
Viennetta – de wereldberoemde ijstaart – eten wij al zolang dat we ons kunnen herinneren. Er is nu eenmaal niets beter dan dat smeuïg ijs met die dunne laagjes krokante chocolade tussen. Of, eh, dat dachten we toch...
Viennetta, het beste ijs van de wereld? Think again: Viennetta op een stokje is nog véél beter. Oké, technisch gezien smaakt het hetzelfde, maar dat stokje voegt natuurlijk een hele nieuwe dimensie toe. Het is een ervaring, people!
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Het enige minpuntje? De sticks zijn voorlopig enkel in Australië en in China te krijgen. Al is er natuurlijk niets wat je tegenhoudt om je eigen Viennettasticks te maken door gewoon een plakje af te snijden en er een stokje insteken. Rocket science is het natuurlijk ook weer niet.
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Benieuwd hoe een echte Viennetta gemaakt wordt? Dat zie je hieronder:
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier