Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

#FOTD: naar deze heerlijke producten grijpt redactrice Laura elke dag opnieuw

Op de Flairredactie worden regelmatig waardevolle tips uitgewisseld: van holy grails tot absolute dont's en alles daartussen. Ook op beautyvlak delen we maar al te graag onze hits & misses. Wat smeren we elke dag op ons gezicht om presentabel de redactie binnen te wandelen? Welke producten willen we ab-so-luut nooit meer wissen? En vooral: wat mag dat allemaal kosten?

Niets interessanter dan het make-upzakje van 'n ander, en daarom krijgen we vandaag een sneak peak in de collectie van redactrice Laura.

 

laura

 

'Vooraleer ik me begin te schminken, reinig ik mijn huid met wat rozenwater van Kruidvat. Ik start niet met een dagcrème zodat mijn huid het rozenwater eerst goed kan opnemen, maar breng als eerste stap mascara aan. Qua mascara’s blijf ik zelden trouw aan een merk. Momenteel gebruik ik de Full Lash Bloom van Covergirl, een souvenir dat mijn mama meenam uit de VS. Covergirl kan je bij ons gewoon vinden bij Delhaize!

 

Aangezien ik erg lichte wenkbrauwen heb, kleur ik ze bij met een wenkbrauwpotlood. Ik versleet al menig potlood, pommade en poeder, maar het Goof Proof Brow Pencil (in tint '01', de meest lichte kleur) van Benefit is veruit mijn favoriete manier om snel en feilloos mijn wenkbrauwen van wat kleur te voorzien.

 

Vervolgens breng ik op de T-zone wat Pure Active Mat Control van Garnier aan. Deze gel weerhoudt mijn huid ervan doorheen de dag te beginnen glimmen. Mijn wangen en de zone rond mijn mond kunnen daarentegen vaak erg droog zijn. De Sea Daffodil Aqua Gel Cream vond ik bij de Belgische webshop Honeysu en gebruik ik nog maar sinds een tijdje, maar ik weet nu al dat ik nooit nog een andere dagcrème wil. Hij is licht van textuur, waardoor 'ie je poriën niet verstopt en je er géén puistjes van krijgt (want jep, zelfs op de gezegende leeftijd van 27 durft dat nog wel eens voor te vallen).

 

Terwijl ik mijn haar in model breng, hebben beide gels alle tijd om in te trekken. Na zo’n tien minuten breng ik onder m’n ogen wat concealer aan met de handige Skinflash Radiance Booster Pen (in tint '002 Candlelight’) van Dior.

 

Eindigen doe ik met de poederfoundation van NYX met de ludieke naam 'Stay Matte, But Not Flat' (in de tint 'Natural'), waarna ik nog wat bronzer aanbreng van Orlane (in de tint 'Soleil Bronze') voor een sunkissed glow.' 

 

Soleil Bronze

Soleil Bronze

Orlane – € 19,95

€ 19,95

Full Lash Bloom Mascara

Full Lash Bloom Mascara

Covergirl – € 11,39

€ 11,39

Pure Activ Mat Control

Pure Activ Mat Control

Garnier – € 6,64

€ 6,64

Goof Proof Brow Pencil in ’01’

Goof Proof Brow Pencil in '01'

Benefit – € 26,67

€ 26,67

Skinflash Radiance Booster in ‘Candlelight’

Skinflash Radiance Booster in 'Candlelight'

Dior – € 39,99

€ 39,99

Sea Daffodil Aqua Gel Cream

Sea Daffodil Aqua Gel Cream

Aromatica – € 35,90

€ 35,90

Stay Matte But Not Flat Powder

Stay Matte But Not Flat Powder

NYX – € 12,60

€ 12,60

 

Totaal aantal producten: 8

Totale kostprijs: 153,14

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '