FASHION & BEAUTY

LOVE: deze schattige sneakers van Veja en illustratrice Mathilde Cabanas

elke11 januari 2017Elke Spelters
Veja Mathilde Cabanas Bisou

When you know, you know. En dat gevoel hebben we dus ook bij het zien van deze schattige Bisou-sneakers. Hallo, schoenen van onze dromen! 


Voor hun nieuwste capsulecollectie werkte schoenenlabel Veja samen met de Franse illustratrice Mathilde Cabanas. En naast een kindersneaker (veel te cute!) werkten de twee ook aan een volwassen tegenhanger, die we heel erg graag in onze schoenenkast zien. En naast de uitbreiding van die kast, draag je dus ook je steentje bij aan het milieu. De sneakers werden gemaakt uit biologisch leer en de zool is van ecologisch wild rubber dat bijdraagt aan het behoud van het Amazonewoud. Hebben? Vanaf midden januari kan je de sneakers met veters (voor volwassen, € 109) of met scratch (voor kinderen, € 80) scoren via de website van Veja.

 

Veja Bisous

 

Lees ook:

Wat is Flair shopping?

Wat wil dit zeggen?

Superkorting voor Flair lezeressen op Shedeals.be

Laat je verwennen bij Authentic Beautyfarm

Overnachting en wellness voor 2 bij Authentic Beautyfarm vanaf € 149

Dringend nood aan wat quality time met je partner, zus, vriendin,…? Dan is deze Shedealsaanbieding voor twee het ideale cadeau! Ontsnap even aan alle stress en kom tot rust in de wellness, geniet ook van zoete dromen, want er zit ook een overnachting in de zachte prijs. Boek je relaxmomentje nu vanaf € 149 voor twee personen. Wij worden alvast helemaal zennnn… van deze deal.

Tijdelijk voor maar € 149.00 € 255.00 Nu kopen

Top 5 MEEST GELEZEN

Flair News

Ook interessant

Voor jou: