Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GIPHY

DE-GOU-TANT!

JAKKES: deze vrouw vindt dode rat in jurk van Zara

Een tijdje geleden kocht Cailey Fiesel een elegant zwart jurkje bij winkelketen Zara. Maar toen ze het jurkje aandeed, werd het al snel minder elegant. Ze vond namelijk een dode rat tussen de naad, en daarom klaagt ze Zara aan. 

Caily Fiesel uit New York kocht een zwart jurkje bij Zara. Een paar weken later droeg ze het voor de eerste keer, maar die dag wil Caily liever vergeten.

 

Een losse naad?

 

Tijdens haar werk voelde Caily iets tegen haar been schuren. Ze vond het niet zo bijzonder omdat ze dacht dat het een losse naad was. Maar na een tijdje rook Caily een sterke geur, en ze had al snel door dat die van haar kwam. 

 

Caily keek dan toch maar eens naar de naad, en tot haar grote verbazing zag ze geen loshangend draadje, maar – gillen is nu absoluut toegestaan – wel een poot van een dode rat

 

Dode rat

© Twitter @NYDailyNews

 

Schadevergoeding 

 

In supertempo liep Caily naar het toilet om haar jurk uit te trekken. Daar werd haar nachtmerrie nog erger, want het pootje bleek al snel een volledige dode rat te zijn.

 

Caily kreeg verschrikkelijke jeuk en uitslag van het dode dier, en daarom eist ze nu een schadevergoeding van Zara. Een woordvoerder van de kledingketen liet even van zich horen:

 

We hebben weet van de klacht en onderzoeken het verder.

 

Maar voor de rest blijft het nog (muis)stil in het kamp van Zara...

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '