Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© H&M

En ze zijn zoals verwacht kleurrijk en knotsgek.

YAY: eerste campagnebeelden KENZO X H&M vrijgegeven

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Een tijdje geleden werd reeds een tipje van de sluier opgelicht van de collab tussen H&M en Carol Lim en Humberto Leon van KENZO. Nu geeft de Zweedse winkelketen de eerste campagnebeelden van de collectie vrij en die zijn zoals verwacht kleurrijk en knotsgek. 

Niemand minder dan de iconische modefotograaf en Jean-Paul Goude had de eer om Chance the Rapper, topmodel Iman (weduwe van wijlen David Bowie) en rapper Suboi te shooten voor de campagne. 
 

KENZO x H&M

Goude hanteerde zijn typische stijl waarbij hij de foto’s achteraf bewerkt door ze in stukken te ‘knippen’ en er grafische elementen aan toe te voegen. Hiermee onderstreept hij meteen ook het exuberante karakter van de collectie.
 
KENZO x H&M 
 
In totaal werden er zeven persoonlijkheden uit de mode-, muziek en kunstwereld geselecteerd om te fungeren als campagneambassadeurs. Op 17 oktober zal de volledige campagne gelanceerd worden en krijgen Chance, Iman en Suboi het gezelschap van actrices Rosario Dawson en Chloë Sevigny, de Japanse componist Ryuichi Sakamoto en de 16-jarige (!) milieu-activist Xiuhtezcatl Martinez
 

KENZO x H&M

 
De KENZO X H&M-collectie zal zowel online als in de winkels verkrijgbaar zijn vanaf 3 november.  
 

Meer over KENZO:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '