Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @chungalexa op Instagram

Begin al maar te sparen!

JA, JA, JA: Alexa Chung komt met haar eigen kledinglijn

Alexa Chung, model en ons eeuwig stijlicoon, komt met een nieuwtje waar menig modehart sneller van gaat kloppen. Ze komt namelijk met haar eigen kledinglijn.

De 32-jarige Alexa Chung schudt binnenkort haar eigen kledinglijn uit de designermouw. Die krijgt de – vrij vanzelfsprekende – naam Alexachung en zou vanaf mei van volgend jaar in de winkels liggen. Eerder werd wel vaker gespeculeerd over mogelijke modelijnen van Alexa, maar nu voelt de dame zich pas écht klaar voor de grote stap. En die eerste stap naar een succesvolle modelijn is nu officieel gezet.

 

 

A photo posted by Alexa (@chungalexa) on

 

Alexa's creatieve idee komt niet helemaal uit het niets. Chung werkte eerder al samen met andere modemerken om kleine collecties of special editions uit te brengen, maar nu pas komt ze met een lijn die 100% Alexa is. Wij zijn uiteraard superbenieuwd! De collectie zou onder andere bestaan uit casual kleding, denim, avondkleding, schoenen en juwelen.

 

Wil je zelf een echt Alexachung-stuk te pakken krijgen? Hou dan in mei 2017 de volgende retailers in de gaten: Selfridges, Galaries Lafayette, Matchesfashion, MyTheresa en SSense.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '