Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @britneyspears op Instagram

Of heel random - 't is maar hoe je het ziet.

Britney Spears baseert haar nieuwste parfum op iets héél speciaals

Over Britney Spears valt veel te zeggen – flitshuwelijken en uitbarstingen met een scheerapparaat incluis – maar het is wel een vrouw naar ons hart. Dat ze een beetje speciaal is, was weer te merken aan haar nieuwste parfumlancering. Newbie 'Private Show' is namelijk gebaseerd op een van Britneys favoriete dingen in de héle wereld...

No worries, het gaat hier niet om een parfum dat gebaseerd is op de lichaamsgeur van Brits zoontjes. Waar nieuweling 'Private Show' dan wel zijn roots haalde? Bijj Britneys favoriete koffieketen Starbucks, en dan specifiek bij de Frappuccino's.

 

Private show

 

Een Frappuccino is een romige combinatie van koffie, melk, ijs en héél veel suiker. Het is tevens Britneys favoriete drankje. Begrijpelijk, want het spul is mierzoet. Toch is het vooral het vleugje koffie dat de zangeres inspireerde. Zo is de topnoot van 'Private Show' niets minder dan 'whipped cream coffee'. Een primeur in parfumland, al zal je er niet wakkerder van worden.

 

Verder is de geur compleet normaal: hij zit in een elegante verpakking, ruikt poederig en heeft een lichtelijk mannelijke touch. Wij zijn toch vooral fan vanwege het vleugje Frap. Want hey, als dat Britneys favoriet is, dan ook die van ons.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '