Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jawa El-Shanti

En dat de dag voor haar prom!

AI: dit meisje brandde per ongeluk haar wenkbrauwen weg

Wenkbrauwen zijn a big thing: ze maken of kraken je gezicht. Maar wat als ze er opeens niet meer zijn? En dat de dag voor je galabal? Het rampscenario overkwam dit 18-jarig meisje. En hoe!

De 18-jarige Jawa El-Shanti wou er op-en-top in orde uitzien voor haar prom. Samen met haar mama ging ze daarom een dag relaxen en zonnen aan de Dode Zee – waarvan de bodem bekendstaat voor het geweldige effect op de huid dankzij de grote hoeveelheid zout en mineralen die erin zitten. Een plons werkt dus eigenlijk als een gigantische spasessie.

 

Toch liep dat bij Jawa net, euh, een beetje anders. Omdat ze van nature al geen volle wenkbrauwen heeft, tekent ze die elke dag bij. Zo ook tijdens haar relaxdag aan de Dode Zee. En daar liep het mis: Jawa smeerde zich – van wenkbrauw tot teen – volledig in met de modder, en dat begon na een tijdje te kriebelen. Toen ze de modder wegwaste, waste ze meteen ook haar wenkbrauwen weg. Bye brows!

 

wb

 

Shit happens: de modder had gereageerd op het wenkbrauwproduct, waardoor Jawa's wenkbrauwen bijna helemaal weggebrand waren. Het niet-zo-charmante resultaat postte ze op Snapchat.

 

wb

 

Thank god voor make-up, want een make-upartieste herstelde Jawa's wenkbrauwen – in de mate van het mogelijke – in hun natuurlijke glorie. En eerlijk: je ziet niet eens dat het geen echte haartjes zijn! Al zal het wel een tijdje duren voor Jawa's wenkbrauwen zich weer laten zien. Tot dan onthouden we vooral één ding: draag geen make-up tijdens een scrubsessie in de Dode Zee. Ah, life lessons...

 

Meer wenkbrauwnieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '