Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Magic in a tube!

Van deze nieuwe M.A.C.-collectie worden wij helemaal nostalgisch

Vroeger kochten we – voor de grap, uiteraard – groene en zwarte lippenstiften bij de budgetwinkel. De teleurstelling was groot toen die geen edgy resultaat à la Avril Lavigne en Evanescence opleverden, maar alleen een rozig blosje achterlieten. M.A.C. lanceert nu een gelijkaardig concept: lippenbalsems die van kleur veranderen. En daarover zijn we alvast een stuk enthousiaster!

Cosmeticamerk M.A.C. brengt binnenkort de Tendertalk Lip Balms op de markt: voedende lippenbalsems die zich aanpassen aan de kleur van je lippen, waardoor je een compleet gepersonaliseerd kleurtje krijgt. Beauty meets science, dus – hoe cool!

 

De Tendertalk Lip Balms zijn 'smart lip conditioners' die transformeren door de chemie van je lichaam. Doordat de balsem zich precies aanpast aan jouw lippen, loop je dus sowieso met een unieke liptint rond. Naast hightech zijn de lippenbalsems ook erg voedend en geven ze een mooi vleugje kleur aan je lippen. Al zouden we de lippenbalsem ook gewoon al kopen door de mooie verpakking: we're in love!

 

 

De Tendertalk Lip Balms zijn verkrijgbaar in vijf tinten: Candy Wrapped, Pretty Me Up, Play With Me, Teddy Pink en Side Dish. De balsems zijn vanaf 18 juni te shoppen bij M.A.C.-winkels of op www.maccosmetics.be. Ze zullen € 22 per stuk kosten.

 

Meer M.A.C.:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '