Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© www.leblogdelice.com

Het perfecte excuus om die sneakercollectie opnieuw aan te dikken

Je kan nu je Converse sneakers customizen

Het Amerikaanse sneakermerk 'Converse' heeft eindelijk een online platform gelanceerd waarop je je sneakers kan customizen. Het perfecte excuus om die sneakercollectie opnieuw aan te dikken.

Oké, we customizeden onze All Stars vroeger zelf al met leuke badges of hartjestekeningen van vriendinnen, of om helemaal zot te doen kleurden we de hele zool zelf in. Dus nu Converse zijn eigen customize-service lanceert, is het niet meer dan logisch dat we een warm nostalgisch gevoel krijgen diep vanbinnen.

 

Meer dan 100 mogelijke combinaties

De service kreeg de naam 'Blank Canvas'. Op de website vind je de iconische Chuck Taylor All Stars in hoge, en natuurlijk, lage versie. Jij kiest de kleur of het printje van je schoen, hoe de binnenkant eruit zal zien, het streepje achterop en ook de tong, de naden en de veters mag je naar hartenlust een eigen kleurtje geven. In het totaal zijn er meer dan 100 opties beschikbaar!

 

Converse

 

90's revival

Merken als Nike en Adidas hebben al een tijdje zo'n eigen customize-service op hun website. Dus het is niet meer dan logisch dat ook Converse moest volgen, en maar beter ook want de 90's zijn dit jaar helemaal terug!

 

 

Meer leuke sneakerweetjes:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '