Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Tijd om die plateauzolen weer boven te halen?

Rihanna bewijst het: de 90’s zijn terug!

Deze foto zou perfect zo'n twintig jaar geleden gemaakt kunnen zijn. Rihanna geeft ons met haar choker, ripped jeans en witte plateauzolen spontaan heimwee naar de nineties.

Je geloofde het tot nu toe misschien nog niet, maar de choker is echt terug. Je weet wel, die nauwaansluitende halsketting waar we vroeger zo dol op waren. De populairste nieuwe versies zijn een simpel leren bandje of een dikkere band met borduurwerk of sierstenen erop. Fashionista's vind het accessoire fantastisch. En Rihanna duidelijk ook.

 

Rihanna

 

De choker is niet de enige trend uit de nineties waar de zangeres van houdt. Ze verscheen met ripped jeans en opvallende plateauschoenen, net zoals wij ze vroeger kenden. De plateauzool was afgelopen zomer al subtiel aanwezig in sandalen en sneakers, maar van een echte doorbraak in het straatbeeld konden we tot nog toe niet spreken.

 

Rihanna

 

Wat denken jullie? Zet Rihanna de ninetiestrend écht in gang en lopen we binnenkort allemaal met deze look rond? Of lijkt het jou toch nog altijd eerder alsof ze onderweg is naar een all white party in een foute discotheek?

 

Lees ook:

Back to the nineties: de choker

EINDELIJK: de volledige video van Rihanna en Drakes 'Work' is er

VIDEO: het beste van Rihanna in 4 minuten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '