Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram.com/iconic84 (Glamglow)

I, Robot

TREND: dankzij dit metallic gezichtsmasker voel jij je heel even robot

Dé beautytrend van 2016 wordt ongetwijfeld het metallic gezichtsmasker. In Amerika is het maskertje met futuristische look al volop aan het boomen, maar in België is het nog héél eventjes wachten op de lancering bij beautyproducenten als Glamglow en Estée Lauder.

Dit jaar besloten zowel Estée Lauder als Glamglow te innoveren op vlak van metallic gezichtsmaskers. Bij Glamglow krijg je een metallic look eens het masker in aanraking komt met de huid. Het metallic weefsel heeft een herstellende, revitaliserende en verjongende werking door zijn liftend effect.

 

Bij Estée Lauder gaat het om een uniek, baanbrekend foliemasker met een dubbele matrixstructuur. Met het masker op je gezicht zie je er een beetje uit als Darth Vader, maar in tegenstelling tot Glamglow gaat het je geen metallic glow geven. Het masker brengt de herstellende en antivervuilende technologieën van Advanced Night Repair snel tot diep in het huidoppervlak. Resultaat: een onmiddellijke gloed en een huid die er gezonder en jonger uitziet. Het gaat de huid ook diep hydrateren.

 

In België is het dus nog heel eventjes wachten totdat Estée Lauder het shiny masker aan zijn Night Repairgamma toevoegt (in de tweede helft van april) en Glamglow zijn Gravitymud op de markt brengt. Hou dus zeker onze website in de gaten, want wij testen ze binnenkort met heel veel plezier voor jullie uit!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '