Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© SuperTrash

Hier moet je zijn, mama!

SuperTrash zorgt ervoor dat jij het perfecte kerstcadeautje krijgt

Voor al je loved ones het perfecte cadeau vinden, is elk jaar weer een uitdaging. Maar euh... Minstens even moeilijk is een antwoord vinden op de vraag 'wat wil jij graag onder de kerstboom?'. Wij weten waar we al die radeloze cadeautjeskopers naartoe moeten sturen. Meet de SuperTrash Giftshop, oftewel de wij-willen-hier-alles-shop.

We weten niet hoe het bij jullie zit, maar wij zijn niet de makkelijkste personen om het juiste kerstcadeau voor te vinden. Meer nog, de kerstperiode staat gelijk aan een vlaag van schuldgevoel wanneer we de wanhoop in de ogen van onze mama’s, boyfriends en besties zien.

 

SuperTrash heeft hen het leven misschien net wat makkelijker gemaakt met haar nieuwe Giftshop. Het merk heeft een leuke selectie gemaakt van luxueuze geschenkjes die élke vrouw ongetwijfeld graag krijgt. Je vindt er een mix van beautyproducten, lingerie en accessoires van verschillende merken. De prijzen variëren tussen € 20 en € 90.

 

ST_GIFTSHOP

 

De verpakking vinden we misschien wel het leukst! Zeg nu zelf: wie wil er niet graag zo’n glamoureuze zwarte doos krijgen?

 

Je vindt de Giftshop in alle SuperTrash-winkels in België en op www.supertrash.com.

 

Meer cadeautips:

10 leuke kerstcadeaus voor je lief

56 kleine kerstcadeautjes onder de € 15

Deze 25 cadeautjes geef je jezelf cadeau met kerst

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '