Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Redactrice Isa doet de test...

Uitgetest: nagellak die drie weken blijft zitten

Ik ben een notoire nagelbijter en mijn handen zien er meestal niet uit. Toen ik hoorde dat ik in een ProNails-salon de Sopolish-behandeling met Vital Nailskin mocht uittesten, heb ik twee weken karakter moeten tonen. Op de dag van m'n afspraak had ik genoeg nagel om te lakken en leken ze niet afgeknaagd door een hamsterje.

Ik kreeg een behandeling met Sopolish bij Schoonheidsinstituut Mona Lisa in Mechelen. Sopolish is een semi-permanente nagellak van ProNails. De belofte? Twee tot drie weken perfecte nagels met veel glans. En je zou er alles mee kunnen doen: afwassen, zwemmen, je tuin omspitten (as if :)).

 

nagellak sopolish pronails

 

De semi-permanente nagellak wordt aangebracht in minder dan 30 minuten, zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. Er wordt namelijk gewerkt met een Vital Nailskin-Peel off: een soort stickertje dat onder de nagellak wordt aangebracht waardoor je nagel niet in aanraking komt met de lak.

 

nagellak sopolish pronails

Na de Vital Nailskin wordt de gellak aangebracht op je nagels. Die moet daarna uitharden onder een UV-lamp. 

 

Wat is het verschil met gelnagels?

Bij gelnagels worden je natuurlijke nagels verstevigd met gel. Ze kunnen ook verlengd worden met tips. Daarna wordt de gel gemodelleerd op de nagel en moeten je nagels uitharden onder een UV-lamp. Na 3 à 4 weken moet je je nagels laten bijwerken. De gel wordt verwijderd en je nagels worden terug in vorm gevijld en er wordt opnieuw gel aangebracht.

 

12 dagen later

Mijn nagels zien er nog steeds spotless uit. En ik vind het stiekem wel leuk om zo'n nette vingers te hebben. Na 12 dagen zie ik wel een uitgroei, maar de kleur en de glans zijn nog altijd zoals in het begin.

 

nagellak sopolish pronails

 

Wil je het zelf eens uitproberen? Maak dan snel een afspraak bij Schoonheidsinstituut Mona Lisa of in een ander ProNails-salon.

 

Lees ook:

  • Beautyredactrice Charlotte toont je in deze video hoe je nagellak het langst blijft zitten. Superhandig!
  • Ontdek ook welke nude nagellak het best bij jouw huidtint past.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '