Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Plat, afgerond of met scherpe randen?

Dit zegt het topje van je lipstick over jou

We weten al wat de kleur van je kleding en je favoriete wijn over je persoonlijkheid zeggen, en ook welke stad bij jouw persoonlijkheid past. Maar het nieuwste onderzoek analyseert wat het topje van je lipstick over jou onthult...

Platte top

Platte top

Mensen noemen je vaak de grappigste persoon die ze kennen, en ze hebben wellicht gelijk. Je bent altijd snel, intelligent en grappig; een combinatie die van jou een natural charmer maakt. Toch raak je snel gefrustreerd tijdens discussies en je vindt het moeilijk om niet te kibbelen met mensen die het niet met je eens zijn, een eigenschap waar je dierbaren zich weleens aan kunnen ergeren. Je kijkt liever documentaires dan romantische komedies, want die vind je grote onzin.

Platte, holle top

Platte, holle top

Je vindt het niet erg om je handen vuil te maken wanneer er iets moet gebeuren. Je grootste stokpaardje: ‘Finish what you’ve started.’ Je nieuwsgierigheid kent geen grenzen en je bent nooit bang om iets te vragen of risico’s te nemen, waardoor je als kind nogal vaak in de problemen kwam. Als volwassene hebben deze eigenschappen er net voor gezorgd dat je krijgt wat je wil in je carrière, je romantische escapades en je sociale leven.

Ronde, gladde top

Ronde, gladde top

De woonkamer is je favoriete plek in huis. Je houdt hem daarom ook graag proper en je maakt je living comfortabel voor het geval er gasten op bezoek komen. Zorgen voor je familie is het belangrijkste in je leven, maar je houdt er ook van om je arty farty kant te tonen in muziek, schrijven of tekenen. Je hebt waarschijnlijk nog nooit een snelheidsboete ontvangen.

Afgeronde top naar een punt

Afgeronde top naar een punt

Je hebt een gepolariseerde persoonlijkheid: mensen houden enorm veel van je, of ze haten je verschrikkelijk hard. Gelukkig lig jij er niet wakker van. Je bent er zelfs een beetje trots op dat je zo besproken wordt en je deelt graag je mening in het bijzijn van anderen. Ondanks je extreme kantjes ben je altijd de eerste om te helpen wanneer er een dierbare in nood is.

Scherpe, schuine zijden

Scherpe, schuine zijden

Slim én sexy. Je bent een
natuurlijke flirtspeciale activiteiten dan een
hele dag bij het zwembad te spenderen. Mensen vinden je weleens
eigenwijs of ijdel, maar jij kent
je ware aard en je bent trots op de dingen die je
bereikt hebt. Je bent ook erg, érg goed in
karaoke.

Scherpe, gebogen top

Scherpe, gebogen top

Als kind werd je steeds verliefd op degenen rondom jou, een gewoonte die je als volwassene doorzette. Je hebt heel veel liefde te verspreiden en geniet er ook van om anderen te helpen. Je bent ongelooflijk creatief, en dat is geweldig, maar je hebt de neiging om te veel druk op jezelf te leggen. Je houdt van alle dieren, maar je bent vooral een hondenmens.

hondenmens

Scherpe diagonale top

Scherpe diagonale top

Charismatisch en ambitieus als je bent, ben je altijd een natuurlijke leider geweest. Op feestjes – die je graag organiseert en bijwoont – ben je het middelpunt van de belangstelling die mensen aan het lachen brengt (tot huilens toe). Je neemt graag de leiding, en dat kan mensen rondom je af en toe wel irriteren. Wel krijg je ongetwijfeld al je taken afgerond, wat van jou een onmisbare schakel maakt in het leven van familie, vrienden en zelfs collega’s.

Hellend naar oorspronkelijke vorm

Hellend naar oorspronkelijke vorm

Als kind brak je niet graag de regels. En zelfs vandaag word je nog steeds nerveus wanneer je mensen moet teleurstellen of iemands gevoelens moet kwetsen. Die empathie heeft van jou een erg geliefd persoon gemaakt die altijd een waardevol onderdeel van de groep zal zijn, zowel op werk- als op sociaal vlak.

Bron: GoodHousekeeping

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '