Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Voor een glowy huid.

Tontouring: zo moet het

Beautytrends zijn always on the move. Had je net contouring onder de knie? Brace yourself: het is tijd voor tontouring. Maar hoe pas je deze nieuwe techniek nu toe?

Je gezicht shapen of contouren doe je normaal met een bruin poeder, maar wist je dat het ook met zelfbruiner kan? Het voordeel van tontouring is dat het resultaat enkele dagen mooi blijft. Tip: als je het wil proberen, test het dan eerst eens uit in een weekend. Zo kan je nog een oplossing vinden, mocht het resultaat toch niet all that zijn.

 

Hoe pas je tontouring nu toe?

 

1.      Breng een lichte zelfbruiner aan over heel je gezicht

Dat geeft je gelaat een natuurlijke bruine gloed en zo heb je een natuurlijke basis om van te starten. Laat het ook mooi overlopen naar je hals toe.

 

2.     Breng een iets donkerdere tint aan op je voorhoofd

Daarvoor kan je het best een make-upborstel gebruiken. Breng de zelfbruiner aan op je voorhoofd en in de buurt van je haarlijn.

 

3.     Vergeet je jukbeenderen niet

Breng wat zelfbruiner aan net onder je jukbeenderen. Gebruik daarvoor een platte kwast. Weet je niet goed waar je het product moet aanbrengen? Zuig dan je wangen naar binnen. Zo weet je precies waar de zelfbruiner moet komen.

 

4.     Blenden! Blenden Blenden!

Gebruik je vingertoppen om het product goed te versmelten met je huid. Zo ben je er zeker van dat je geen strepen krijgt.

 

5.     The finishing touch

Op het einde kan je nog wat zelfbruiner aanbrengen op je neus. Dat kan je doen op het tipje van je neus en langs de zijkanten. Zorg er ook voor dat je hier alles goed blendt.

Tot slot: wait and see. Het kan een paar uurtjes duren voor je het uiteindelijke resultaat ziet. De zelfbruiner moet eventjes inwerken, maar even geduld en je huid ziet er glowy en flawless uit.

 

Hier zijn nog een paar leuke make-uptrends:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '