Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Forever 21

De leukste plus-sizewebshops!

Catherine Kosters
Deze week laten we in Flair zien dat je geen size zero nodig hebt om er stijlvol uit te zien. Heb je zelf ook een maatje meer? Dan shop je in deze webshops hippe mode die op je lijf geschreven is!

Asos CurveAsos Curve

 

Asos Curve is het curvalicious zusje van webshop Asos. Je vindt hier betaalbare interpretaties van alle grote trends in één ijzersterke collectie. Ook de plus-sizelijnen van New Look en Mistress Curvy kom je hier tegen.

 

Jurkje – € 92,86 – Asos Curve.

 

Simply Be

 

Het Britse Simply Be heeft alles voor meisjes met een maatje meer, van kleding tot lingerie, bad- en sportmode. Je shopt hier verder ook schoenen en accessoires om je look compleet te maken. 

 

JunaroseJunarose

 

Junarose is een merk uit de stal van Vero Moda en Only. Je shopt hier vanaf maat 42 urban mode met een Scandinavische feel. Check zeker ook het lookbook voor stijlinspiratie!

 

Jas – € 79,95 – Junarose.

 

Evans

 

Je herinnert je misschien nog de samenwerking tussen zangeres Beth Ditto en Britse keten Evans. Het merk is gespecialiseerd in plus-size en doet er alles aan om meisjes van alle maten er zo goed mogelijk uit te laten zien. De prijzen zijn dik oké en je shopt hier zowel casual stukken als trendy must-haves.

 

Forever 21+

 

Je favoriete Amerikaanse winkelketen Forever 21 heeft een aparte lijn voor grote maten die even jong, hip en spotgoedkoop is. Zowel te koop in de Antwerpse winkel als online!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '