Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Lady Gaga viert verjaardag in, euh, stijl

Catherine Kosters
Lady Gaga vierde afgelopen weekend haar verjaardag zoals alleen Mother Monster dat kan. In een met bloemen bezaaid naaktpak en tentakelplatformboots. Ja, dat heb je goed gelezen.

Voor haar 28ste verjaardag gaf Lady Gaga zichzelf een bos bloemen cadeau. En een transparante nude catsuit met roosjes op strategische plaatsen. De outfit liet niet veel aan de verbeelding van de aanwezige paparazzi over, maar gelukkig droeg de zangeres een witte string onder alles. En een masker, dat dan weer wel.

Gaga gaf vrijdagavond een verjaardagsconcert in de Roseland Ballroom in New York en ging zaterdag kijken naar haar goede vriend James Franco, die momenteel in het toneelstuk Of Mice and Men speelt op Broadway.

Het Adamskostuum met bloemen – in het Engels birthday suit, har har – was niet Gaga's enige bizarre outfit van het weekend, by the way. Ze daagde ook nog ergens op in zilveren glitterbodysuit en blauwe asymmetrische kimono met giga bril en rare hoed. Zien – of niet zien in haar geval – is geloven.

Lady Gaga

Hey, op je verjaardag moet je lekker doen en dragen wat je zelf wil. Nog een happy birthday, Gaga!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '