Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thinkstock

En nog 4 andere fabels over witte kleding

Witte kleding maakt níét dik

Iedereen denkt dat wit je probleemzones extra benadrukt. Daar is dus niks van aan: juist gecombineerd maakt wit je net slanker. Extra plus? Volledig witte outfits zijn superhip deze zomer.

Fabel 1: wit maakt dik

Juist gecombineerd én in de juiste stof kan wit even flatterend zijn als zwart. Een volledig wit silhouet is trouwens extra elegant: het rekt je silhouet uit zodat je er langer én slanker uitziet.

 

Fabel 2: een witte broek maakt je achterwerk dikker

Weer niet juist: een witte broek in stevige stof is pakken flatterender dan een gekleurde of zwarte variant in niets verhullende dunne stof. Heb je geen stevige billen of dijen? Ga dan voor een witte jeans (met eventueel stretch): strak verpakt én origineler dan de good old blue jeans.
 

Fabel 3: wit is alleen voor de zomer

Niks van: investeer maar in die witte stuks, want ook in het najaar kan je wit dragen, zeker in combinatie met warme gouden accessoires.

 

Fabel 4: wit oogt onschuldig en braaf

Think again! Denk zwarte motorlaarsjes onder een jurkje (stoer), een gouden ketting op een lange witte jurk (stylish), of een coole sneaker onder een witte jurk of rok (tikje boyish).

 

Fabel 5: in wit lijk je bleker

Welnee, het haalt het beste in je bruin naar boven zodat je nog bruiner lijkt. Is er nog geen vleugje bruin te bespeuren? Eén keertje smeren met de zelfbruiner is genoeg om te stralen in wit.

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '