Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Show je eigen creaties

Ontwerp je eigen juwelen met Spinning Jewelry

Ontwerp nu je eigen juweeltjes met de sprankelende collectie van Spinning Jewelry. En dat voor een zacht prijsje.


Spinning Jewelry
is een Deens sieradenconcern die werkelijk prachtige juwelen ontwerpt en de styling vervolgens aan jou overlaat.Ja ja, je hoort het goed, jij mag zelf je juweel samenstellen.

Spinning Jewelry gelooft namelijk sterk in een concept waarbij je zelf kiest wat je mooi vindt en wat niet.Je  kan kiezen uit een sprankelende collectie van oorbellen en hangertjes waar je, echt waar, eindeloos mee kan variëren en spelen.

Je kiest gewoon een paar oorknopjes of hangers, als basis, die je vervolgens helemaal kan gaan stylen naar jouw smaak, met één, twee of drie hangertjes.

In 1-2-3 maak je de switch van een enorme eyecather naar een eenvoudig modelletje zonder weeral geld te moeten spenderen aan een nieuw setje. En om je look helemaal compleet te maken, kan je ook je eigen armband en ring ontwerpen!

Hier alvast enkele mogelijkheden ter inspiratie:








 

 

 

 

Komen de creatieve ontwerpkriebels al in je naar boven? Surf dan snel naar de website van Spinning Jewelry waar je zelf je juweeltje kan samenstellen.

Zo zie je meteen het resultaat van je keuze, met productnummers en prijzen erbij vermeld. Dat is wat we noemen shoppen! De prijs van de oorbelletjes ligt tussen de 18,00 euro en 29,00 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '