Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Hoera: een zoontje voor Elodie en Jeroom!

Om het met de woorden van Erik Van Looy te zeggen: 't is gebeurd! Het heetste koppel van Vlaanderen, Elodie Ouédraogo en Jeroom, zijn ouders geworden van een ongetwijfeld wondermooi zoontje. De naamkeuze zal bij de Harry Potter-fans een klein belletje doen rinkelen.

 

Afgelopen zaterdag beviel ex-atlete en toffe madam Elodie Ouédraogo van een zoontje, Remus. Een originele keuze én een – waarschijnlijk onbewuste – verwijzing naar Harry Potter (Remus Lupos is de weerwolf, remember?), we like! Elodie en tekenaar Jeroom vormen sinds 2010 één van de meest geliefde – én aantrekkelijke – BV-koppels en kondigden in februari aan dat ze in blijde verwachting waren. Het geslacht van de baby was al geruime tijd bekend, doordat komiek Philip Geubels in het VIER-programma Achter De Rug zijn mond voorbij praatte. Geubels zei toen tegen Elodie, die het programma presenteerde: 'Toch erg wat die Jeroom allemaal over u zegt. Volgens mij is dat omdat er een zoon in u zit. Eindelijk eens een echte man in uw lijf.'

 

Wij fantaseren alleszins al over toekomstige knappe BV-paren, want vorige week donderdag werden ook Otto-Jan Ham én Jelle De Beule opnieuw vader. Hun dochtertjes, respectievelijk Filippa en Aster, zullen kunnen vechten om de liefde van Remus, die met de looks van de mama en de humor van de papa no doubt een echte vangst zal worden.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '