Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© corbis

Dé 10 celebrity hotspots in Londen

Altijd al gedroomd van een selfie met prins Harry, Beyoncé of George Clooney? Lucky you, want British Airways zocht voor jou dé tien beste hotspots in Londen waar celebs hun vrije tijd slijten. Hou je smartphone en selfiestick in aanslag! 

Delicious and famous

1. Heerlijk genieten van yummie food in een voormalige brandweerkazerne? Dat kan in Chiltern Fire House in Marylebone. Als toetje krijg je er misschien nog het gezelschap van Rita Ora of Kylie Minogue bovenop.

 

2. Cocktailhotspot Mahiki in Dover Street werd al royaal goedgekeurd door prins Harry en prins William. De signature drink is de Treasure Chest-cocktail. Voor maar liefst £ 160 slurp je het godendrankje uit een met goud bezette kist. Bling bling, much?

 

 

Sporty time

3. Zelfs al hou je niet van sport, het is sowieso de moeite waard om een van deze wedstrijden bij te wonen. De royal family en Jay-Z spot je op de finale van FA Cup op 30 mei in Wembley Stadium. Arsenal speelt er de finale tegen Aston Villa, dé favoriet van prins William himself.

 

4. Geen fan van voetbal? Op Wimbledon spot je tennisliefhebbers Keira Knightley en Hugh Jackman. Op het veld spot je natuurlijk hotties Nadal en Djokovic. Bemachtig dus snel tickets voor Wimbledon tussen 29 juni en 12 juli.

 

5. Als je meer van posh houdt, kan je een gokje wagen op de grootste paardenrace van Engeland. Tussen 16 en 20 juni zakt de koninklijke familie af naar Royal Ascot. Haal alvast je grootste hoed uit de kast en paradeer tussen the rich and famous!

 

Dé 10 celebrity hotspots van Londen

Well, hello mister Grey... Op Leicester Square loop je dé acteurs van het moment tegen het lijf.

6. Nu je toch in de fancy sfeer bent, blijf je het best op Britse bodem voor het oudste golftoernooi. Tussen 12 en 19 juli verdedigt Rory McIlroy zijn titel tijdens de wedstrijd Swing By, op de Open Championship. Niet zo geboeid door golf? Kijk dan je ogen uit naar onder meer George Clooney en Robbie Williams.

 

7. Hou je eerder van ruige rugbyhunks? Dan is de World Cup Rugby de place to be. Tussen 18 september en 31 oktober zie je niet alleen de beste teams ter wereld tegen elkaar strijden, maar ook rugbyliefhebber Russell Crowe komt supporteren.

 

 

Shoppen, shaken en celebrities spotten

8. Tussen 24 en 28 juni kan je in Somerset terecht voor het gigantische festival Glastonbury. Foo Fighters, Kanye West en Florence and The Machine staan er op het podium. Zet je dancing shoes maar klaar en shake it off. Misschien spot je er wel de dansmoves van Bradley Cooper of Kate Moss, aangezien hun kaartje voor het festival al klaarligt.

 

 

Dé 10 celebrity hotspots van Londen

In dit luxewarenhuis kom je niet alleen voor de meest fancy designerhebbedingen, maar ook voor shoppende celebs. 

9. Leicester Square is dé plek om hollywoodsterren te spotten in hun natuurlijke habitat, te weten: de rode loper.  Wie een plekje vooraan wil, kan maar beter op tijd komen. Alle grote films gaan hier in première, denk maar aan 50 Shades of Grey. Christian, we’re waiting for you!

 

10. In Harrod’s kan je twee van je favoriete dingen combineren: shoppen én celebs spotten. Vergaap je aan de prachtige handtassen in het warenhuis (Chanel! Prada! Céline!), en misschien kom je er Beyoncé of Will.i.am wel tegen. Geen bekend persoon tegen het lijf gelopen? Als troostprijs kan je altijd iets kiezen uit al dat moois. 

 

 

Lees ook:

Zo reizen de celebs

Wie is jouw celeb shopping buddy? 

Celebrities op citytrip in Europa

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '