Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Bekende stiefmama’s

Hoe lezeressen Lien en Amber omgaan met hun nieuwe statuut van stiefmoeder, dat lees je deze week in Flair. Maar ook celebs vallen soms head over heels op een man mét kinderen. Zeven bekende stiefmama's:

Amber Heard (27)

Amber Heard (27)

heeft nu al een tijdje een knipperlichtrelatie met Johnny Depp. Zij wordt zo stiefmoeder van Depps kinderen uit zijn huwelijk met Vanessa Paradis: Lily-Rose en Jack. Twee pubers. Veel geluk, Amber.

LeAnn Rimes (31)

LeAnn Rimes (31)

trouwde met acteur Eddie Cibrian en kreeg zo twee stiefzoontjes, Mason en Jake. Ze haat overigens het woord stiefmoeder. ‘Een familie is een familie. Basta.’

Megan Fox (27)

Megan Fox (27)

ontmoette acteur Brian Austin Green op de filmset van Hope & Faith. Ze trouwden in 2010 waardoor Fox zich opeens ook mocht bezighouden met de opvoeding van Brians tienjarige zoon, Kassius. En dat werkt, so it seems. ‘Mijn zoon is dol op haar’, vertelde Brian onlangs in een interview.

Tori Spelling (40)

Tori Spelling (40)

is sinds 2006 samen met acteur Dean McDermott. Ze verwelkomden samen twee zonen, Liam Aaron en Finn Davey, en twee dochters, Stella Doreen en Hattie Margaret. De Canadees-Amerikaanse acteur had uit zijn vorige relatie met actrice Mary Jo Eustace al een 15-jarige zoon, Jack Montgomery McDermott. ‘It’s overwhelming’ , zei ze onlangs over het opvoeden van al haar kinderen. Euh, waar is die nanny?

Anna Paquin (31)

Anna Paquin (31)

is sinds 2009 samen met Stephen Moyer. Moyer had uit een vorige relatie een zoontje en een dochtertje, Billy en Lilac. Anna en Stephen kregen samen nog een tweeling, Charlie en Poppy.

Gisele Bündchen (33)

Gisele Bündchen (33)

het Braziliaanse topmodel, is stiefmama van de 6-jarige John Edward Thomas Moynahan Brady. Tom Brady en Gisele vormen al enkele jaren een koppel en hebben zelf een zoontje, Benjamin Rein Brady, en een dochtertje, Vivian Lake Brady. Gisele liet vroeger al in interviews verstaan dat ze later graag een groot gezin wilde. Goed bezig dus.

Khloé Kardashian (29)

Khloé Kardashian (29)

kreeg er opeens twee kinderen bij toen ze trouwde met basketbalspeler Lamar Odom. Hij kreeg met zijn ex-vrouw Liza Morales een zoon, Lamar Jr., en een dochter, Destiny. Liza stelt zich vaak – publiekelijk! – vragen over de parental skills van miss Kardashian. ‘Is die vrouw wel in staat om aan een ander te denken?’ Oh oh.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '