Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zo herstel je van een zwaar weekend

Beetje te hard gefeest afgelopen weekend en nog niet helemaal bekomen? Met deze tips kom je er in geen tijd weer bovenop. Zo doet maandagochtend net ietsje minder pijn.

Drink water. Véél water

Waarschijnlijk is je lichaam een beetje uitgedroogd. Veel water drinken is dus echt een must. De gevolgen van te weinig drinken zijn ondere andere vermoeiheid of een droge huid. Not fun. Vergeet de dagelijks aanbevolen hoeveelheid en drink gewoon zo veel als je kan. Ben je water snel beu? Voeg dan wat fruit toe, zoals citroenschijfjes of wat aardbeitjes.

 

Gezichtsmaskertjes zijn je redder in nood

Een ideale manier om je tijd door te brengen op zondagavond. Ga voor een hydraterend maskertje en je zal maandagochtend opstaan met een zacht babyhuidje.

 

Move your feet

Je hoeft niet helemaal naar de fitness te crossen, maar een fijne wandeling of een fietstochtje is al voldoende. Belangrijk is om je bloedstroom op gang te krijgen. Resultaat? Meer energie!

 

Doe een dutje

Is er iets beter dan een héérlijk middagdutje? We think not. Rust even goed uit voor je weer aan je werkweek begint. Doe het na je work-out, anders ben je te loom om nog uit de deur te gaan. Zorg er ook voor dat je geen dutje doet vooraleer je gaat slapen. Beperk de duur van je powernap ook tot ongeveer 45 minuten.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '