Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Rode wijn maakt je mooier

Een gezonde huid heeft niet alleen te maken met wat je eet, maar ook met wat je drinkt. Vergeet vieze shakes, deze drankjes zal je met veel plezier naar binnen werken. Wedden dat je een verschil ziet?

Groene thee

Waar is groene thee niet goed voor? Dit drankje vermindert stress, wat ervoor zorgt dat je huid en je haar gezond zijn en ook blijven. Het is ook een goed alternatief voor als je niet graag water drinkt. Je kan het ook vinden in allerlei crèmes, maar als je groene thee drinkt, kan je van meer voordelen genieten.

 

Tequila

Nope, no joke. Tequila is een van de weinige soorten alcohol die niet slecht voor je is. Het helpt je verteringsproces namelijk een beetje. Zo zal je lichaam makkelijker calcium absorberen. Het resultaat? Je maag wordt beter gereguleerd, wat ervoor zorgt dat je een betere huid krijgt. Ook je je bloedstroom zal verbeteren wanneer je af en toe tequila drinkt. Was het al meer tijd voor een zomerse cocktail!

 

Rode wijn

Nog een drankje dat je mooier maakt? Rode wijn! Rode wijn bevat polyfenolen, deze zijn op hun beurt rijk aan antioxidanten die we terugvinden in het velletje en in de zaden van druiven. Een glas rode wijn zorgt ervoor dat je minder stress hebt en beter slaapt, en het reguleert je bloedsuikerspiegel. Natuurlijk moet je hier niet mee overdrijven, maar je hoeft je dus zeker niet slecht te voelen als je af en toe een glaasje wijn drinkt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '