Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Sexy as hell op het strand!

Sta sexy op je vakantiefoto’s

Mooie vakantiefoto's zijn zeldzaam. De reden? Het is 40° C, je zweet je te pletter of je bent knalrood door de zon. Met onze tips zie je er toch goed uit op die vakantiekiekjes. Zo kan je het thuisfront écht jaloers maken!

  1. Denk dat je de knapste vrouw op het strand bent. Wie zelfvertrouwen uitstraalt, ziet er meteen een pak beter uit. Borst vooruit, verleidelijke glimlach en elegante pose.
     
  2. Een vleugje (waterproof) make-up op het strand helpt altijd. Laat je bruine kleurtje extra stralen met een mooie blush, of gebruik zonnepoeder om er sunkissed uit te zien. Een lipgloss die glinstert in de zon, maakt je look af.
     
  3. Mascara geeft je een open blik. Maar als de zon in je gezicht schijnt, ga je fronsen en ziet je gezicht er allesbehalve sexy uit. Probeer dus niet in de richting van de zon te staan of te kijken. Zo lijkt het alsof je een warme gloed uitstraalt zonder dat je er euhm... onnozel uitziet.
     
  4. Oefen thuis al je meest sexy poses voor de spiegel. Alle modellen hebben het ooit gedaan, zo leer je om op je gemak te zijn. Wees ook niet bang om gewoon te freestylen. Dans, lach, beweeg!
     
  5. Verzorg je haar goed op vakantie. Het kan er wat slap uitzien na al dat zeewater. Breng een mousse of masker aan zodat je haar zacht wordt en volume krijgt.
     
  6. Weet je niet wat doen met je handen? Plaats één hand in je zij en laat de andere losjes hangen. Zo lijken je benen nog langer ook.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '