Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

You sexy thing!

Goed nieuws voor iedereen met groene ogen!

Dat groene ogen uniek zijn, wisten we al. Slechts 2% procent van de wereldbevolking heeft namelijk deze oogkleur. Toch heeft een nieuw onderzoek uitgewezen waarom mensen met groene ogen extra speciaal zijn.

Je oogkleur zegt veel over je persoonlijkheid. Dat jouw groene ogen zeldzaam zijn, heb je vast al eens gehoord. Toch heeft deze oogkleur volgens de wetenschap nog een heleboel andere kwaliteiten. En wie zijn wij om dit tegen te spreken?
 

Groene ogen zijn het meest sexy!

The Impulse Research Corporation uit L. A. deed onderzoek naar welke oogkleur het meest verleidelijk zou zijn. Hoe werden groene ogen nu omschreven? Het woord dat het meeste naar boven kwam bij deze oogkleur was 'sexy'! Personen met groene kijkertjes worden volgens deze studie gezien als mysterieus en verleidelijk. Ook kregen de testpersonen de vraag welke kleur ze zouden kiezen, mochten ze hun oogkleur kunnen veranderen. Ook hier kwam de kleur groen als winnaar uit de bus.

 

Personen met groene ogen zijn niet alleen mysterieus, maar ook onafhankelijk. Bovendien zijn ze ook onvoorspelbaar en worden ze niet snel boos. Last but not least: mensen met een groene oogkleur zijn vaak ook creatief!

 

Bron: Girlscene.nl.

 

Ook dit werd wetenschappelijk bewezen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '