Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook: Erin Nelson

Auwtch

Waarom je nooit je gsm mee naar bed mag nemen

Met je gsm gaan slapen, is nooit goed. De stroom aan berichtjes en mails verstoren je nachtrust en ook de straling die je gsm uitstuurt, is niet goed voor ons. Toch is er nog een andere reden waarom je je smartphone beter veilig ergens laat liggen.

Erin Nelson was vergeten om haar smartphone aan de kant leggen toen ze die avond ging slapen. Toen ze de volgende ochtend wakker werd, wist ze niet wat ze zag. Ze had namelijk een chemische brandwonde op haar lichaam. Erin had die dag ook net een nieuw hoesje gekocht voor haar iPhone. Aan de achterkant van het hoesje zat er een vloeistof met glitters in. Supercute, maar ook een beetje gevaarlijk.Terwijl ze aan het slapen was, is het hoesje opengebarsten en begon het te lekken. 
 

 

Hi, last week I brought an iPhone 5 case of you guys, the one with the glitter that moves around anyway on Saturday...

Posted by Erin Nelson on Sunday, November 15, 2015

 

Op de verpakking was er geen vermelding van chemicaliën en het meisje heeft een klacht gestuurd naar het bedrijf in kwestie. Bovendien is Erin niet de enige die al te maken kreeg met dit probleem. Emma Hughes-Dawson kocht in het verleden ook een smartphonehoesje van Forever New en ook zij kreeg brandwonden op haar been. Wel had zij haar telefoon enkel in haar broekzak zitten.
 

Na de reactie van beide dames nam Forever New de hoesjes uit de winkelrekken. Toch weten ze nog niet waarom de vloeistof brandwonden veroorzaakt. Laat het een les zijn voor ons allemaal: neem je telefoon niet mee onder de lakens als je gaat slapen. Het is hoe dan ook niet goed voor je en je wil ook geen onnodige risico’s nemen.

Nog meer over je smartphone:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '