Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

10 healthy tips van Kayla Itsines

Op haar Instagramaccount kan je de opmerkelijkste transformaties van haar fans terugvinden. Toch is ook haar profiel op Twitter de moeite waard om eens te checken. Had jij al eens van deze healthy tips gehoord?

  1. Wil je graag wat extra kilo’s kwijt? Belangrijk is dan om veel proteïnen te eten. Eet dus bijvoorbeeld eens een eitje bij het ontbijt. Het afvallen zal ineens een stuk makkelijker gaan.
  2. Last van een opgeblazen gevoel? Probeer eens wat asperges te eten. Ook hazelnoten en komkommer kunnen hierbij helpen.
  3. Probeer zo weinig mogelijk koffie te drinken. Kan je het toch niet laten? Beperk je dan tot een kop koffie in de voormiddag. Voor de rest van de dag drink je beter groene thee.
  4. Voor een glowing skin kan je een handvol walnoten eten. Deze noten bevatten namelijk een heleboel ingrediënten die goed zijn voor de huid.
  5. Fruit eten is een must. Als je een appel eet, gooi je dan steeds de schil weg? Niet doen. Dit deel van een appel bevat net het meeste vezels.
  6. In de zomer hebben we vaker last van droog of beschadigd haar. Je hoeft echt geen dure shampoos te kopen om je lokken weer in goede staat te krijgen. Eet eens een eitje, een paar pindanoten of wat pompoenzaad.
  7. Drink elke dag voldoende water. Het is niet alleen gezond, maar het is ook nog eens goed voor de huid. Ook infused water kan helpen om je huid er stralend en gezond te doen uitzien.
  8. Rabarber is niet alleen gezond, je krijgt er ook nog eens sterke botten van. Wij weten alvast wat we in ons winkelkarretje gooien bij ons volgende bezoek aan de supermarkt.
  9. Ben je vaak ziek? Eet dan eens een kiwi. Niet alleen superlekker, maar je immuunsysteem krijgt ook meteen een boost van.
  10. Honing en kanneel zijn een goede combinatie om gewicht te verliezen. Doe een beetje honing en kaneel in warm water en drink dit goedje vervolgens op.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '