Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Tips om je week stressloos te beginnen!

Zo win je extra tijd op maandagochtend!

Om een nog onbekende reden (waarschijnlijk het post-weekendsyndroom), kost het ons altijd meer tijd op maandagochtend om de deur uit te raken... Flair geeft je een paar tips waarmee je tijd wint. Leuke plus: ook je humeur wordt er beter van.

Get organized!

's Morgens verlies je waarschijnlijk veel tijd met zoeken: je gsm, je sleutelbos, je lipstick... Organiseer alles en geef je spullen een vaste plaats : een doosje voor je make-up, een haakje bij de voordeur voor je sleutels... Zo win je kostbare tijd!

 

Leg je outfit klaar!

Sta je elke ochtend met een pruillip voor je kleerkast omdat je niet weet wat aantrekken? Leg je outfit de avond voordien klaar, mét juiste handtas, schoenen en accessoires erbij. Zo hoef je de ochtend zelf alleen je kleren aan te trekken. Dat zijn weeral kostbare minuten – én stress – bespaard! Hier lees je 10 tips voor een perfect georganiseerde kleerkast.

 

Uit je bed in 90 seconden

Een struggle om je ogen open te houden, die fysieke inspanning om effectief uit dat bed te stappen... Goed nieuws: de oplossing is er, duurt maar anderhalve minuut en je hoeft er nog niet voor uit bed te komen! Na deze spieroefeningen sta jij zonder moeite op.

 

Een gekreukte bloes + vet haar?

Twee problemen, één oplossing: de douche! Echt waar: niet alleen zal je haar fris gewassen zijn, de stoom die vrijkomt tijdens het douchen haalt de kreuken meteen ook uit je bloes. Hang je bloes aan een haak in je badkamer en let magic happens. Opgelet: dit trucje werkt alleen bij dunnere stoffen.

 

Leer multitasken!

Zoals je wel weet, zijn wij vrouwen steengoed in multitasken. Zet die troef in en poets je tanden onder de douche, breng je make-up aan in de trein... Eén uitzondering: ontbijt aan tafel! Als er één ding is waarop je geen tijd kan en mag besparen, is het wel je ontbijt.

 

Droogshampoo to the rescue

Er bestaat een snelle én efficiënte oplossing: droogshampoo! Natuurlijk kom je hier niet mee weg als je haar supervettig is, maar het is de perfecte uitweg om je wasbeurt één dagje uit te stellen. Nog een truc: doe je haar bijeen, dan zie je minder dat het vies is én zit je niet de hele dag met je handen in je haar. Kwestie van het niet nog erger te maken.

 

Geen tijd voor make-up?

Heb je écht make-up nódig? Hier vind je onze oeps-overslapen-beautygids. Een vleugje concealer, een beetje mascara en wat gloss... Klaar!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '