Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Liefde en relaties | Seks

Mijn vriend heeft pijn in zijn penis na het klaarkomen!

Mijn vriend heeft af en toe een branderige pijn in zijn penis na het klaarkomen. Dat is lastig want dan kan hij niet in slaap geraken. En we vragen ons ook wel af of het op een ziekte of zo wijst?

Wanneer een man pijn heeft tijdens of na de ejaculatie, kan dat een teken zijn dat hij een blaasontsteking heeft, of een ontsteking van de prostaat, of een seksueel overdraagbare aandoening zoals chlamydia. Een onderzoek van zijn urine en/of sperma kan hierover uitsluitsel geven en een behandeling met antibiotica is meestal doeltreffend. Hij kan dit dus best eens laten onderzoeken door zijn huisarts of een uroloog.

Heeft je vriend geen infectie dan zijn het te lang uitstellen van de zaadlozing of teveel spanning in de bekkenbodemspieren mogelijke oorzaken. Dit is eenvoudig na te gaan. Is er nog pijn als de zaadlozing niet uitgesteld wordt? Gaat de pijn niet weg als hij zijn bekkenbodemspieren leert te ontspannen, of als hij een ander houding aanneemt bij het vrijen? Uitstel van zaadlozing of spanning van de bekkenbodemspieren zijn mogelijke oorzaken van pijn tijdens of na het orgasme wanneer de medische check-up geen infectie of geen soa aan het licht brengt. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '