Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De vreemdste beautytips van celebs

Van vogelpoep op je gezicht smeren tot een pint bier over je haar gieten. Hoe bizar deze beautytips ook mogen klinken, er is altijd wel ergens een celebrity die het getest heeft én erbij zweert. Proberen op eigen risico.

 

Suki Waterhouse

Laat je shampoo eens aan de kant staan en was je haar met... Coca-Cola! Het zou je haar extra volume geven voor die perfecte out-of-bed-look.

 

Lady Gaga

Om haar laag – lees: lagen – glittermake-up te verwijderen gebruikt Gaga wel eens een rolletje tape. Of het efficiënter is dan de gewone make-upremover? Could be, maar wij raden het alleszins niet aan.

 

Teri Hatcher

Een lekker lang bad op vrijdagavond... in rode wijn. Een bepaald zuur in wijn zou exfoliërend werken. Klinkt niet slecht, vinden wij!

 

Blake Lively

Voor het douchen drenkt ze het onderste deel van haar lokken in olijfolie of mayonnaise. Zo loopt de shampoo tijdens het wassen over de punten heen en raken ze niet beschadigd. Wij zien onze mayonnaise toch liever op ons pakje frieten dan in ons haar.

 

Catherine Zeta-Jones

Was je haar met shampoo, droog het af met een handdoek en giet er dan een goed glas bier in. Masseer in, laat een 5-tal minuutjes inwerken, en spoel dan uit. De alcohol in het bier werkt reinigend en je zou achterblijven met extra glanzend haar. En een geurtje, dat ook.

 

Miranda Kerr

In de plaats van een gewone wimperkruller gebruikt Kerr een theelepel. Maak hem warm onder heet water of met je haardroger en duw je wimpers met je duim tegen de holle binnenkant van de lepel om ze te krullen. It works! Maar of het nu makkelijker is dan een gewone kruller, tja...

 

Scarlett Johansson

Johansson is een grote fan van natuurlijke beautyproducten en beweert haar gezicht regelmatig te reinigen met appelcider azijn. Volgens haar is het een wondermiddel tegen puistjes.

 

Halle Berry

Scrubben met koffie! Aan de werking twijfelen we niet, want scrubs op basis van pure koffie bestaan intussen al even. Het werkt exfoliërend, helpt bij je bloedsomloop en maakt je huid zo zacht als babybilletjes. Je douche nadien weer proper krijgen lijkt ons dan weer minder leuk.

 

Victoria Beckham

Posh Spice is grote fan van Japanese Geisha Facials. Een gelaatsverzorging waarbij je gezicht wordt ingesmeerd met – hou je vast – vogelpoep. Uitwerpselen van nachtegalen om precies te zijn. Wij wegen even af hoeveel we over hebben voor een huid als die van Victoria.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '