Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dit zijn de beautytrends voor de lente

Benieuwd welke beautytrends hot zijn deze lente? Wij kozen onze top vijf trends en we zetten ze maar al te graag even op een rijtje voor jullie.

Lady in red

Een klassieker die in geen make-upcollectie mag ontbreken: een rode lippenstift. Dit classy kleurtje bleef de laatste tijd wat op de achtergrond, maar deze lente is de kleur helemaal terug. Ga zeker voor een felrood exemplaar als je helemaal mee wilt zijn.

Pretty in pastel

Deze trend hangt al in onze kleerkast, maar ook op je nagels mag hij niet ontbreken. Ga voor zachtroze, een minty kleurtje of schattig koraal. Deze frisse kleurtjes zijn ideaal tijdens de lente.

Touch of purple

De it-kleur voor dit seizoen? Dit is ongetwijfeld paars. Vervang je zwarte smokey eyes dus eens door een paarse variant. Heb je nog geen exemplaar in je collectie? Koop dan eerder een donker kleurtje. Donkerpaars zal je eerder flatteren dan een lichter kleurtje.

Bronze it up

Met dit druilerige weer is het maar moeilijk om een kleurtje op te doen. Gebruik dus een bronzer om opnieuw wat kleur in je gezicht te brengen. Let op dat je niet overboard gaat met deze trend. We gaan voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Tik je borstel even af vooraleer je het product aanbrengt op je gezicht.

Bright is the new black

Een zwart lijntje boven je oog kan altijd, maar voor deze lente mag het wel eens iets anders zijn. Ga voor een fel kleurtje zoals aquablauw of neongeel. Kies een dun, subtiel lijntje. Ideaal voor op een feestje!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '