Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Femlee.com

Pasen op je nagels met Elfi en Eva

Nu we onze kleerkast volop met de nieuwe lentecolletie aan het vullen zijn, mogen ook onze nagels niet achterblijven. Met de Happy Decals-collectie van Elfi en Eva Mouton kan je je nagels een überhippe paasmake-over geven.

Als we aan Pasen denken, denken we vooral aan een gigantische hoop chocolade paaseieren: melkchocolade, praliné, paaseieren met een crunchy vulling... But before I get carried away, dit jaar is er nog een extraatje voor Pasen: de nagelcollectie van Eva Mouton, speciaal voor deze dag ontworpen. Je kan kiezen uit schattige konijntjes, eitjes in verschillende pasteltinten en mooie paasbloemen.

 

En dat is nog niet alles. Voor de eerste collectie gingen Elfi en Eva samen op zoek naar toffe ideetjes en werkten ze verschillende thema’s uit. Naast het paasthema kan je ook kiezen uit supercoole unicorns, schattige geluksbrengertjes, of onze favoriet: lieve katjes.

 

Zin om zelf aan de slag te gaan? In slechts drie stappen zijn je nagels lenteproof.

 

1. Lak al je nagels met een basecoat en laat vervolgens goed drogen. Als je nagels droog zijn, ga je aan de slag met een witte of een andere lichte kleur nagellak.

2.Knip je favoriete icoontje uit en hou dit stukje gedurende 6 à 10 seconden in het water.

3.Haal het nu uit het water en plak het met behulp van je vingers op je nagel. Supersimpel! Als finishing touch breng je er nog een topcoat over aan en je nageltjes zijn klaar!

 

nagels

nagels

nagels

nagels

nagels

 

De nagelstickers zijn onder andere verkrijgbaar bij Beauty Queen in Gent en bij de Confetti Kinderboetiek in Schilde en kosten 8 euro.

 

Foto's: Femlee.com 

 

Lees ook:

Polkalessen voor je nagels

10 problemen die je kan oplossen met nagellak

How to: cupcake nails

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '