Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

10 beautyproducten die je moet hebben

Make-up kiezen kan soms een beetje overweldigend zijn: al die producten in wel 100 verschillende kleuren. Hoe weet je nu wat je moet kopen? Wij hebben een selectie gemaakt van tien producten die zeker niet in je make-upcollectie mogen ontbreken.

Primer

Primer

Een product dat we vaak vergeten, maar eigenlijk echt noodzakelijk is. Primer! Trust us, eens je ermee begint, kan je niet meer zonder. Een primer legt een laagje op je gezicht zodat je make-up er niet alleen mooier uitziet, maar ook nog eens langer blijft zitten. Dat willen we allemaal, toch?
 

Clinique, € 25,60

Foundation

Foundation

Bij het kiezen van een foundation moet je rekening houden met de ondertoon van je huid, je huidtype en welke soort foundation je wil. Belangrijk bij het kiezen van een foundation is om hem goed uit te testen.

Bourjois, € 14,30

Concealer

Concealer

Concealer is hét wondermiddeltje als het op make-up aankomt. Hier ga je voor een à twee tinten lichter dan je eigen huidskleur. Heb je veel oneffenheden, dan is dit product echt een must have.

Estée Lauder, € 24,20

Lippenbalsem

Lippenbalsem

Droge lippen zijn niet bepaald aantrekkelijk. Let er dus op dat je altijd een goede lippenbalsem op zak hebt. Een goede voorbereiding is belangrijk, zeker wanneer je nog lippenstift wil aanbrengen.

La Mer, € 55

Wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwpotlood

Nooit onderschatten wat je wenkbrauwen met de vorm van je gezicht kunnen doen. Goed ingevulde wenkbrauwen kunnen je gezicht als het ware een facelift geven. Heb je een vierkant gezicht? Dan kan je gaan voor dikkere wenkbrauwen à la Cara Delevingne. Een ronder gezicht? Dan maak je je wenkbrauwen beter iets hoekiger. Een lang gezicht gaat dan weer beter samen met een paar rechte wenkbrauwen.

Be Creative – € 7,95

Eyeliner

Eyeliner

Een gel, een vloeibare of een eyeliner in potloodvorm? Welke ook je voorkeur heeft, een eyeliner mag niet ontbreken in je make-upcollectie. Je kan makkelijk de vorm van je oog optisch veranderen en ze wat groter laten lijken.
 

Lancôme, € 23,40

Mascara

Mascara

De perfecte mascara vinden is echt je tijd en geld waard. Wat een jeans is voor mode, is een mascara voor beauty: absoluut noodzakelijk. Het is ideaal om je wimpers wat lengte te geven. En zeg nu zelf: met lange wimpers kan je echt niets verkeerd doen.

Rimmel, € 9,45

Blush

Blush

Een vleugje blush op je wangen kan wonderen doen voor je gelaat. Ook hier is het belangrijk dat je de juiste kleur uitkiest. Je wil er ook niet gaan bijlopen als een clown.

L’Oréal, € 10,34

Oogschaduw

Oogschaduw

Experimenteren met verschillende kleurtjes is een van de voordelen van make-up. Twijfel je? Ga dan voor een doosje met verschillende natuurlijke tinten zoals beige en lichtbruin. Zo zit je altijd goed.

The Balm, € 40,45

Make-upborstels

Make-upborstels

Make-upborstels zijn een goede investering. Je gebruikt minder product en je krijgt een professioneler resultaat. Ga op zoek naar een setje. Hier zitten vaak de meest essentiële kwasten in die je nodig hebt om een volledige look mee te creëren.
 

Real Techniques, € 24,95

Lees ook:

Big beauty stunt bij HEMA

7 goede beautyvoornemens voor 2015

Beauty-must-haves voor in je sporttas

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '