Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Makeuplook voor brunettes: Keira Knightley

Op het lijf geschreven van brunettes, deze make-uplook van Keira. Maak je bruine ogen nog intenser en sprekender met deze tips.

 

 

 

chanel keira knightley

bourjois zwart oogpotlood

 

 

 

 

 

 

 

Knalogen? Mix bruin met zwart

Een intenser effect creëren op je ogen? Omrand ze eerst met een bruin kohlpotlood, dat je ook (met je vingers) wat dept op je bovenste ooglid. Gebruik daarna een gitzwart oogpotlood dt je enkel op de wimperrand aanbrengt. Breng veel zwarte mascara aan op de bovenste wimpers, en maar één laagje op de onderste wimpers om een oogopenend effect te behouden.

Style Yeux 'Santal' – € 22 – Chanel, parfumerie.

Khôl & Contour – € 7,90 – Bourjois, drogist.

 

 

 

 

 

yves saint laurent lippen

Lippen? Ultranaturel met een tikje extra kleur.

Omdat je ogen al flink intens zijn met deze look, heeft Keira haar lippen soft gehouden. Met een natuurlijk gehydrateerd glansje en een extra tikje kleur natuurlijk.

De Rouge Volupté nummer 32 ''Corail Jalouse' is superromig en zacht van kleur. Breng hem aan en hap lichtjes af voor het meest natuurlijke resultaat – € 33,50 – Yves Saint Laurent, parfumerie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inglot cream blush

 

De blush? Gezond!

Ga net als bij je lippen voor een zo naturel, gezond mogelijk ogend blosje. Een crèmeblush is daarvoor ideaal en bij jouw type is een frambozenrood heel mooi. Breng de blush aan net onder je jukbeenderen en naar het midden toe, zo fake je in één keer hoge jukbeenderen én een gezond kleurtje. Dep in met je vingers, en begin met een klein beetje.

AMC Cream Blush '83' – € 14 – Inglot, www.inglotcosmetics.com

 

 

 

 

 

Lichte krul in het haar

We know, met een stoet hair-and makeup artist achter je is het gemakkelijk er fris en fruitig uit te zien. Maar die zachte krul in Keira's haar? Die kan jij thuis ook namaken!

 

Stap 1: was je haar maar gebruik niet te veel conditioner. Een klein nootje is genoeg, meer zal je haar verzwaren en daardoor zullen de krullen minder lang houden.

 

Stap 2: wikkel je haar lok per lok rond de krultang. Doe dit niet tot boven maar ongeveer halfweg je haar, het effect moet een beetje 'uitgezakt' lijken.

 

Stap 3: haal telkens de krultang voorzichtig uit de krullen en laat de krullen volledig afkoelen. Als ze helemaal koud zijn, kam je ze uit elkaar met je vingers. Door het afkoelen zullen ze langer houden. Als je ze uit elkaar kamt met je vingers wanneer ze nog warm zijn, zal je haar in no-time weer plat vallen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '