Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Daar kan je nog eens mee buitenkomen!

Top 5 waterproofmascara’s

Op vakantie gaan, een emotioneel dagje, een droevige film... Er zijn eindeloos veel gelegenheden waarbij een waterbestendige mascara meer dan handig van pas komt. En dan hebben we het liefst Een Hypergoed Exemplaar in onze handen. Geen valse beloftes, geen loze woorden: dit zijn onze vijf zomertoppers.

 

False Lashes Waterproof Mascara – € 22 
M.A.C.

M.A.C.-mascara's zijn sowieso zeer geliefd bij de beautypro's, maar het merk komt nu ook met een waterproofversie. Hij is tot 12 uur lang bestand tegen zee- en zwembadwater, tranen en zweet. Het borsteltje scheidt je wimpers heel mooi, benadrukt elk haartje, geeft een flinke volumeboost en geeft twee keer zo veel kleur af als een doorsnee mascara. Je kan de formule makkelijk in gelijke lagen aanbrengen en klonters zijn er niet bij. Sla deze in als je lengte, krul, definitie, een intens zwarte kleur en een matte finish wel kan appreciëren. Extra plus: de mooie verpakking.

Mac

The Rocket by Volum’Express – € 14,49 
Maybelline bij de drogist.

Deze kan je zelfs in de douche dragen! Je hebt maar een paar laagjes nodig om explosief volume te bereiken. Het supersonische rubberen borsteltje dekt egaal en definieert de wimpers heel efficiënt. Maakt niet uit hoeveel keer je hem aanbrengt, hij klontert niet en je haartjes blijven lekker soepel. Het staat niet expliciet op de verpakking vermeld, maar deze mascara is intens zwart én waterproof. Een prachtcombinatie, als je het ons vraagt. Het is ook een fijn exemplaar voor beauty addicts die hun portemonnee niet plotsklaps willen zien afslanken.

Maybelline

Diorshow Iconic Waterproof Mascara – € 33,50
Dior in de parfumerie.

Het borsteltje neemt extra een indrukwekkende krul en intensiteit van je wimpers voor zijn rekening, terwijl de formule bestaat uit een combinatie van fixerende en omhullende latex- en hydrofobe polymeren, waardoor de mascara blijft zitten waar-ie hoort te zitten en er sprake is van een goeie hechting. Naast langer worden je wimpers ook heel wat dikker. Byebye smudgy ogen na een duik in de zee, want deze kanjer is extreem langhoudend.
 

Diorshow

Inimitable Waterproof Mascara – € 27,50
Chanel in de parfumerie.

Je wimpers krijgen een uitzonderlijk volume, lengte en krulling. De formule, die uit polymeren en verschillende wassoorten bestaat, zorgt voor een een glanzende finish en hecht zeer goed aan je wimpers. Het borsteltje bestaat uit soepel elastomeer, en de korte stekeltjes zorgen voor een perfecte separatie van de haartjes, want zelfs de kleinste zijn makkelijk bereikbaar. De mascara houdt in alle omstandigheden en is geschikt voor elke weertype. Zelfs als je in je ogen wrijft, zal je achteraf geen uitgelopen make-upvegen tegenkomen. Je wimpers worden trouwens niet hard, dus dat is wel mooi meegenomen. Ook beschikbaar in felle kleurtjes als elektrisch blauw, felgeel en watergroen.

Chanel

Definicils Waterproof Mascara – € 31
Lancôme in de parfumerie.   

Mooi gekrulde, lange, soepele en mooi gescheiden wimpers zijn jouw deel. Deze mascara is geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdraagsters. De formule bevat geen parfum en is ondanks zijn dikte vlotjes aan te brengen. Deze trotseert zelfs hittegolven en regenstormen alsof het niks is!

Lancôme

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '