Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Snel meedoen is de boodschap!

WIN: 10 duotickets voor ‘Bridget Jones’s Baby’ + 5 verwenpakketjes

De datum dat ‘Bridget Jones’s Baby’ uitkomt, staat al maanden gemarkeerd in onze agenda en daar zijn we ongetwijfeld niet alleen in. Om de pijn van het wachten toch een beetje te verzachten, hebben wij een leuke verrassing voor jullie. Wij geven namelijk tien duotickets voor de film weg én vijf verwenpakketjes die he-le-maal in thema zijn.

Na een gemis van twaalf jaar is het wachten bijna voorbij. Onze favoriete single lady –inclusief huidkleurige onderbroek – keert terug naar het grote scherm. Wat mag je verwachten van ‘Bridget Jones’s Baby’? Een zwangere Bridget + een nieuwe liefdesverhouding = een grote portie drama. Een film die je echt gezien moet hebben, en daar helpen wij graag een handje bij. Je kan namelijk tien duotickets winnen voor de derde Bridget Jones-film.
 

Omdat we jullie zo graag zien, doen we er nog een schepje bovenop. We geven namelijk vijf verwenkitjes weg die allemaal in thema van de film zijn. Een handvol gelukkigen maken dus kans op een handige totebag, een dagboek nét zoals Bridget én nog veel meer leuke gadgets.
 

Actie Bridget Jones

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content