Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Unfold via Facebook

Wedden dat je deze app meteen gaat willen downloaden?

Maak kennis met UNFOLD: dé app voor prachtige Instagram Stories

Celebs, influencers, ‘de groten der Instagram‘... Ze gebruiken ’m allemaal. De app Unfold tovert je gewone foto’s in enkele clicks om tot prachtige plaatjes. We zijn er zeker van: je gaat ’m meteen willen downloaden.


Instagramverslaafd of niet, je hebt ongetwijfeld wel gemerkt dat de Stories van je favoriete bloggers en celebs een leveltje hoger zijn gegaan. Gewoon een GIF aan je story toevoegen is zó 2017, vandaag de dag is het aan de frames, polaroid-effectjes en fotomontages om je verhaal op te leuken. Veel te veel werk, denk je? Helemaal niet dankzij Unfold.

Unfold: het geheim van Instagrammers


Het mag gezegd zijn: Unfold verandert je banale foto na amper twee klikken in een supercool exemplaar. De app heeft een heleboel toffe (gratis) sjablonen en zodra je jouw favoriete montage gekozen hebt, moet je gewoon jouw foto’s en video’s importeren en eventueel tekst toevoegen.

Rest jou alleen nog de bewerking exporteren en in je Instagram Stories plaatsen. Makkelijker wordt het niet. Het enige minpuntje: de app is voorlopig alleen beschikbaar voor iOS-gebruikers, maar wij vermoeden dat ook Android de app snel in zijn aanbod zal opnemen.

Unfold

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content