Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Als het koppel niet bij elkaar kan zijn, kunnen ze wel laten zien dat ze aan elkaar denken.

CUTE: Shawn Mendes en Camila Cabello dragen armbanden om elkaar te voelen op lange afstand

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Hoeveel kritiek Shawn Mendes (21) en Camila Cabello (22) ook krijgen, ze trekken zich er niets van aan en zijn gelukkig met elkaar. Nu heeft een fan iets over het koppel ontdekt dat dat laatste nog maar eens bewijst.


Een heel oplettende fan heeft iets super schattigs ontdekt over Shawn Mendes en Camila Cabello. De twee sterren dragen matching Bond Touch-armbanden. En dat is niet zomaar een accessoire! De armband vibreert en licht op bij de ene persoon als de andere persoon die van hem/haar aanraakt.

Andere kant van de wereld


Als de popsterren dus niet bij elkaar kunnen zijn, kunnen ze wel laten zien dat ze aan elkaar denken door gewoon even hun armband aan te raken. Zelfs als ze zich aan de andere kant van de wereld bevinden. Hoe lief is dat niet?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil jij met jouw vriendje ook zo schattig zijn als Shawn en Camila en Bond Touch-armbanden hebben? Dat kan perfect, maar er hangt wel een prijskaartje van 98 euro aan vast. Misschien een ideetje voor je kerstlijstje?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content