Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Hij deelde een selfie van hun tweetjes met daaronder een lieve en grappige caption.

CUTE: Noah Centineo maakt zijn relatie met Alexis Ren Instagram official

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Noah Centineo en Alexis Ren maakten in oktober 2019 voor het eerst hun rodeloperdebuut. Het duo verscheen sindsdien al enkele keren op elkaars Instagram Stories, maar nu pas post de ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-acteur een foto van hun tweetjes op zijn account.


De foto is een selfie van Noah Centineo in bloot bovenlijf en Alexis Ren in bikini, waarschijnlijk genoten de twee celebs op dat moment van een vakantie samen. Als caption schreef Noah het volgende lieve en grappige tekstje: ‘Mijn vader zegt dat ik eruitzie alsof ik net een gevecht heb gehad met @thenotoriousmma en verloren heb. Ik moet zeggen, toch iemand van ons in de foto ziet er prachtig uit ❤️ ik hou van je, baby.’

Daarop reageerde Alexis als volgt ‘Ik hou van je en ik zie je snel ❤️.’ Alexis deelde voorlopig nog geen foto met haar bekende vriend op Instagram, maar dat zal vast niet lang meer duren.

https://www.instagram.com/p/B7UujyeJkO5/

Noah Centineo en Alexis Ren worden al sinds mei 2019 aan elkaar gelinkt, maar hoe lang het duo officieel een koppel vormt, is niet helemaal duidelijk.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content