Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photo News

Hun zoontje Bear vierde onlangs nog z'n eerste verjaardag.

Liam Payne en Cheryl Cole kondigen split aan op Twitter: ‘Het was een moeilijke beslissing’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Liam Payne en Cheryl Cole kondigen hun breuk aan na een relatie van 2,5 jaar. De 24-jarige ‘Bedroom Floor’ en het 35-jarige ‘X-factor’-jurylid hebben samen een zoontje van 15 maanden, Bear. In maart ontkende Cole nog dat de twee uit elkaar zouden zijn nadat het gerucht de ronde deed dat Payne een relatie zou hebben met een van z’n achtergronddanseressen.


Cheryl en ik zijn verdrietig om aan te kondigen dat we onze eigen weg gaan. Het is een moeilijke beslissing voor ons geweest om te maken’, tweette Liam Payne (24) gisteren net voor middernacht. ‘We hebben nog steeds zoveel liefde voor elkaar als een familie. Bear betekent alles voor ons en we vragen je om zijn privacy te respecteren.’ Cole (35) plaatste op exact hetzelfde tijdstip een identiek bericht op haar Twitteraccount.

Maart 2018: geen vuiltje aan de lucht


In maart ontkende het 35-jarige ‘X-Factor’-jurylid nog dat zij en de 10-jaar jongere Payne een punt achter hun relatie hadden gezet nadat een artikel verscheen waaruit bleek dat hij haar zou hebben bedrogen met een van z’n achtergronddanseressen. ‘Normaal reageer ik niet op zulke domme artikels, maar ik kan dit verhaal niet negeren’, klonk het toen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Liam & Cheryl: hoe het allemaal begon


Payne en Cole ontmoeten elkaar voor het eerst in 2008 wanneer de toen 14-jarige Payne auditie doet voor ‘X-Factor’. Cole, die toen samen met Simon Cowell en Louis Walsh in de jury zetelde, noemde hem destijds ‘schattig’. Payne haalt de eerste finaleronde niet, maar keert twee jaar later terug en wordt kort erna wereldberoemd als een van de 5 bandleden van One Direction. Zijn toekomstige vriendin was toen nog getrouwd met de Britse voetballer Ashley Cole van wie ze hetzelfde jaar nog zou scheiden.

Fast forward naar december 2015: One Direction treedt op tijdens de finale van ‘X-Factor’. Na de opnames worden Cole en Payne al knuffelend gespot. Een maand later kondigt het ex-Girls Aloud-lid aan dat ze een punt zet achter haar huwelijk met de Franse miljonair Jean-Bernard Fernandez-Versini. In maart 2016 maakt Payne hun relatie officieel met onderstaande selfie op Instagram.

In mei verschijnt het Britse celebkoppel voor het eerst samen op de rode loper op het Global Gift Gala in Parijs.

Amper enkele maanden later doet het gerucht de ronde dat Cole zwanger is. Zowel zij als Payne houden de lippen stijf op elkaar, zelfs nadat Coles moeder wordt gespot in een babywinkel in Londen. Op 22 maart 2017 bevalt Cole van een zoon, Bear.

Net geen jaar later wonen Payne en Cole de Brit Awards bij in de O2 Arena in Londen. Ondanks geruchten dat het koppel op sterven na dood is omdat Payne vaak van huis is om aan zijn eerste soloalbum te werken, lijken de twee verliefder dan ooit.

Drie maanden nadat zoon Bear z’n eerste verjaardag viert, kondigt het koppel op 1 juli via Twitter aan uit elkaar te gaan.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content