Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Belga Image

HOERA: deze ‘The Vampire Diaries’-ster verwacht een eerste kindje

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
And baby makes three! Vorige week verklaarden ze elkaar nog de liefde via Instagram op hun tweede huwelijksverjaardag, maar het feit dat ze een kindje verwachten hielden ze toen liever nog even geheim. Vandaag mag iedereen het weten: Ian Somerhalder (38) en Nikki Reed (28) worden ouders! 

‘We wilden dit zo lang mogelijk tussen ons drieën houden’

‘Aan onze vrienden, familie en de rest van de wereld. In mijn 38 jaar op deze aarde heb ik nog nooit zoiets krachtigs en moois ervaren dan dit. Ik kan me niets spannender bedenken dan dit volgende hoofdstuk en we wilden dat jullie het van ons eerst hoorden. Dit is de meest speciale periode geweest in onze levens en we wilden dit zo lang mogelijk tussen ons drieën houden zodat we ten volle konden genieten van deze tijd samen met ons kleintje dat zo snel groeit. Wat dat is wat ze doen, ze groeien zo snel. Bedankt voor je lieve energie. Liefs, Ian’, schreef Somerhalder (38) op Instagram bij onderstaande foto.

Echtgenote Nikki Reed (28) postte exact hetzelfde beeld op het socialemediaplatform met de tekst: ‘Hey kleintje, ik ken je, maar alleen omdat ik je kan voelen. Hoe is het mogelijk om al zoveel van iemand te houden? Al wat ik zeker weet, is dat dit het sterkste gevoel is dat ik ooit heb gevoeld. We delen dit lichaam nu al een tijdje en hebben al zoveel meegemaakt samen. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Liefs, je ouders’.

Verloofd na zes maanden


Nikki Reed en Ian Somerhalder leerden elkaar kennen in de zomer van 2014. De brunette trok bij de acteur in toen ze amper drie weken samen waren. Het acteurskoppel – haar ken je van de films ‘Thirteen‘ en ‘Twilight‘, hem van tv-series zoals ‘Lost‘ en ‘The Vampire Diaries‘ – deelt een passie voor dieren en adopteerde al snel samen een paard en een hond.

In januari 2015 bevestigden de tortelduifjes dat ze verloofd waren na een relatie van zes maanden. Op 26 april 2015 stapten Ian en Nikki in het huwelijksbootje in Malibu (Californië). Vorige week waren ze twee jaar getrouwd. Een mijlpaal die ze vierden door elkaar een ode te schrijven op Instagram.

Somerhalder vormde van 2010 tot en met 2013 een koppel met zijn ‘The Vampire Diaries’-tegenspeelster Nina Dobrev (28). Voor Reed is dit al haar tweede huwelijk. Zij was eerder drie jaar getrouwd met Paul McDonald, een zanger die ooit nog deelnam aan ‘American Idol‘. Het koppel ging in mei 2014 uit elkaar, maar hun echtscheiding werd pas in januari 2015 afgerond.


Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content