Home Uit & thuis Zo ziet Juanita uit ‘Desperate Housewives’ er nu uit

Zo ziet Juanita uit ‘Desperate Housewives’ er nu uit

De naam Madison De La Garza zegt jullie waarschijnlijk niets, maar haar alter ego Juanita Solis doet waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Madison was nog maar zeven toen ze begon met acteren in de serie ‘Desperate Housewives’ en ondertussen ziet de oudste dochter van Gabrielle Solis (gespeeld door Eva Longoria) er helemaal anders uit.

Madison is inmiddels vijftien en lijkt helemaal niet meer op haar jongere zelf. In de populaire serie ‘Desperate Housewives’ nam ze de rol van Juanita Solis op zich en had ze het regelmatig aan de stok met haar moeder Gabrielle. We bingewatchen de serie nog regelmatig, maar het is al sinds 2012 geleden dat er nog nieuwe afleveringen op televisie waren. Wij waren dus heel benieuwd om te zien hoe het nu met Madison gaat.
 

Het kindsterretje is all grown up (of toch bijna) en heeft aan haar Instagram te zien een redelijk normaal leven. Zo neemt ze heel veel selfies (iets waar wij ons ook regelmatig schuldig aan bevinden) en spendeert ze ook veel tijd met haar vriendinnen. Madison heeft nog wel in enkele films gespeeld. Zo heeft ze de stem ingesproken van een van de personages in de cartoon 'Muertoons', maar het grote succes blijft voorlopig uit.
 

Wel is Madison het gezicht voor de nieuwe ‘Healthy is the New Skinny’-campagne. Samen met de organisatie wil ze andere jonge meisjes aanmoedigen om blij te zijn met hun lichaam en niet te streven naar het schoonheidsideaal. ‘Het is zo moeilijk geweest en dat is het nog steeds, maar ik ben sterker geworden’, aldus Madison.
 

Demi en Madison

Wist je trouwens dat Madison de halfzus is van niemand minder dan Demi Lovato? Madison is negen jaar jonger dan de 24-jarige zangeres, maar de twee lijken steeds meer op elkaar. Wij zijn er dus ook van overtuigd dat we nog haar in de toekomst nog zullen horen!
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.