Home Uit & thuis ZIEN: zó ziet het ‘mooiste meisje ter wereld’ er tien jaar later...

ZIEN: zó ziet het ‘mooiste meisje ter wereld’ er tien jaar later uit

De Franse Thylane Blondeau werd enkele jaren geleden plotsklaps wereldberoemd toen ze op 10-jarige leeftijd in de Franse 'Vogue' verscheen.

Instagram: @ThylaneBlondeau
Waarschijnlijk heb ook jij de foto wel voorbij zien komen op internet, en vol verbazing gekeken naar het bloedmooie meisje van slechts vier jaar. In 2011 dook de foto van de Franse Thylane Blondeau uit het niets op, en al gauw werd er geconcludeerd dat de kleuter het mooiste meisje van de wereld was. Maar hoe ziet ze er anno 2017 uit? Spoiler: still gorgeous!
Thylane is momenteel 15 en heeft al een indrukwekkend CV. De blondine is sinds haar vijfde levensjaar al werkzaam als model en sierde reeds de pagina's van verschillende grote tijdschriften. Vandaag heeft ze bijna 1 miljoen volgers op Instagram, die iedere dag vol lof reacties plaatsen onder haar foto’s.
 
 

De appel valt niet ver van de boom

De vijftienjarige Française groeide op in de schijnwerpers, want niet alleen is ze zelf beroemd, ze heeft ook nog eens beroemde ouders. Het model is namelijk de dochter van Patrick Blondeau, een bekende voetbalceleb. Haar moeder is niemand minder dan Véronika Loubry, een zeer bekende en geliefde Franse actrice.
 
 
Momenteel is de Franse schone onder contract bij IMG Models en doet ze geregeld opdrachten voor cosmeticalabel L’Oréal. Wij zijn heel benieuwd hoe haar modellencarrière zich zal ontwikkelen. What a beauty!
 Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.