Home Uit & thuis ZIEN: Temptation Alex is zijn eigen YouTube-vlogkanaal gestart

ZIEN: Temptation Alex is zijn eigen YouTube-vlogkanaal gestart

In zijn eerste video is te zien hoe hij naar de kapper gaar, traint en... overgeeft.

YouTube: Alexander Maas
De 'Temptation Island'-vedetten van tegenwoordig zullen elke kans grijpen om in de spotlight te staan. Rosanna's ultieme verleider Alex startte zijn eigen YouTube-kanaal… En zijn eerste vlog is er alvast boenk op.

Haardos, lijf, overgeefsel en héél wat overdreven narcistisch – zo kennen we hem het best – verleidelijk geglimlach naar de camera. Dat is in een notendop de allereerste vlog van 'Temptation Island'-verleider Alex. Rosanna's temptation gunt zijn fans een exclusieve kijk in zijn leven via zijn recent aangemaakte YouTube-kanaal. Subscriben geblazen, jongens!

Een bezoekje aan de kapper, eentje aan de fitnesssupplementenwinkel, trainen, overgeven en poses inoefenen voor een bodybuilderwedstrijd – Alex Maas noemt zichzelf dan ook liever Alex Mass. Zo ziet een gemiddeld weekend van Temptation Alex er blijkbaar uit. De meest memorabele scène uit Alex' eerste vlog moet het moment na de training zijn waarop hij zijn autoportier openzwiert en overgeeft op de weg. 'Er zijn nou eenmaal mooie en minder mooie dingen in het leven.' Nou. Dat kan je wel stellen, ja.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.