Home Uit & thuis Yesss: Jan Kooijman binnenkort te bewonderen in nieuw Vijf-programma

Yesss: Jan Kooijman binnenkort te bewonderen in nieuw Vijf-programma

O-ooo, concurrentie voor het dansprogramma van bestie Ish?

Vijf
Wij houden van onze noorderburen. Zeker als ze er uitzien als choreograaf en 'So You Think You Can Dance'-jurylid Jan Kooijman. Goed nieuws voor ons dus, want de sympathieke Nederlander zal in 2016 te zien zijn in een nieuw programma op Vijf.

Opgejaagd

In 'Opgejaagd' zal Kooijman praten met vrouwen wiens privacy geschonden wordt door stalking of cyberstalking. Samen met een team deskundigen, zal hij de slachtoffers proberen helpen. 'Want vrouwen overdrijven niet als het op seksisme en intimidatie op straat aankomt,' zegt Kooijman, 'maar soms gaat de intimidatie nog verder, dringt het de slaapkamer binnen en ontaardt het in stalking.'

Voor het programma, dat in 2016 op de buis zal komen, is Jan nog op zoek naar vrouwen die te maken hebben met (cyber)stalking, zich bedreigd voelen of niet gerust gelaten worden door een ex. Voel jij je opgejaagd? Mail je verhaal dan naar opgejaagd@vijf.be.

Concurrentie voor Ish?

Een blik op het Instagramaccount van Jan en je weet dat hij 'So You Think You Can Dance'-collega Ish Ait Hamou als een goede vriend beschouwt. En laat die nu net ook met een nieuw televisieprogramma komen in 2016. Ish zal in een dansprogramma op Eén telkens twee teams van werknemers coachen die al dansend de eer van hun bedrijf verdedigen. Ach, een beetje gezonde concurrentie kan nooit kwaad.

Zag je Jan Kooijmans heel erg naakte clipje voor het goede doel trouwens al? Geloof ons: je wil dit zien.